Glina v kozmetiki

Glina je čudovita. Naravna. Čistilna. Polna mineralov. 

Tako pravijo pri Glina.si. In res je tako. Ponudila se mi je priložnost, da preizkusim njihove izdelke, nad katerimi sem navdušena. Imajo namreč izjemno terapevtsko delovanje. Izdelke lahko uporabljajo prav vsi. Mladi in malo starejši. Ljudje in živali. Ekipa pri Glina.si je hvaležna, da lahko svoje znanje in izkušnje, ki jih prenaša že s tretjo generacijo deli naprej!

Preizkusila sem:


CLAY RITUAL trdi šampon je ustvarjen za njegove lase in brado. Bogata pena lase (brado) očisti in jih pusti lahke ter obvladljive na popolnoma naraven način.

Kaj pravim jaz?

Najbolj me je navdušila pena in vonj, ki je zelo lep. Najbolj pa sem srečna, da se moji dolgi lasje med pranjem nič ne vozlajo.Odličen produkt.


Clay Ritual glinena čistilna maska GREY je namenjena nežnemu čiščenju kože in ponovni vzpostaviti ravnovesja na koži.  Z mineralno glineno masko lahko vedno ustvarimo svežo čistilno masko, odlično za vse tipe kože! Kako deluje?
Med sušenjem glinena maska nase veže vse nečistoče, očisti pore in ponovno vzpostavi ravnovesje. Koža po uporabi je čista in gladka.


Glinena krema za obraz

Odlična in prijatna koža po nanosu. Priporočam, da si jo namažeš takoj po nanosu maske. Koža je po nanosu tako mehka in sijoča.
Glina ima številne zdravilne učinke in je izredno učinkovita za čiščenje.  Prečisti telo in obnovi organizem, preprečuje vnetja, spodbuja obnavljanje zdravih celic, zdravi revmatizem in različne težave s prebavili, pri akutnih vnetjih mišic ali poškodbah pa izniči bolečine. 

Instagram objave

Oglejte si objave na Instagramu

Facebook objave

Spremljajte objave na Facebook-u

Kontaktirajte avtorja

isabellastylefashion@gmail.com