Max Factor Facefinity All Day Flawless 3-v-1


Max Factor Facefinity All Day Flawless 3-v-1 tekoča podlaga je prestala teste modernega življenjskega ritma. Tako kot vi, pravijo pri Max Factor. Takoj sem ga morala preizkusiti.

Kako izbereš pravilni odtenek tekoče podlage?

Na zgornji strani dlani poizkusiš 2-4 odtenke, tisti, ki je najbolj soroden tvoji polti, je pravi. Dodatno pa ga lahko testiraš še na spodnji strani ličnice.

Max Factor Facefinity All Day Flawless 3-v-1 tekoča podlaga je inovativni izdelek, ki združuje tri strokovna make-up orodja v eni sami steklenički. Takoj me je navdušil.Vsebuje tekočo podlago z vgrajeno BAZO za obstojnost, KOREKTOR za prekrivanje nepravilnosti in vsebnost SPF zaščite. Je lahko sploh še kaj boljšega? Meni osebno je to zelo všeč, saj nudi visoko prekrivnost, za končni mat videz in popolnost obstoja cel dan.

Dobiš ga kar v sedmih odtenkih, ki se popolnoma prilagajajo vaši barvi polti.

Če želiš dolgo obstojno tekočo podlago, ki je 3-v-1 in enostavna za nanos, predlagam Max Factor Facefinity All Day Flawless 3-v-1. Ponuja prekrivnost, ki traja in se odlično obnese prav zaradi svoje obstojnosti. Tekom dneva ti ne bo treba ponavljati nanosov. Priporočam! J
 

Instagram objave

Oglejte si objave na Instagramu

Facebook objave

Spremljajte objave na Facebook-u

Kontaktirajte avtorja

isabellastylefashion@gmail.com