Električna zobna ščetka ToothWave


Najti pravo električno zobno ščetko je lahko dandanes pravi izziv. Ponudba je raznolika in ogromna. Prav tako so cene električnih ščetk lahko zelo različne. Na tržišče je prišla nova ToothWave električna ščetka, ki lahko rečem, da velja za najboljšo ščetko na tržišču. Poizkusila sem že tudi druge, a ta je posebna! 

Naj omenim, da je Silk'n ToothWave ponosni lastnik visoko cenjene nagrade za novi električni izdelek s prestižne nagrade "Beauty Awards 2019 with ASOS".

Skrivnost ToothWave je nova, klinično preverjena, patentirana in varna tehnologija DentalRF ™. Lahko prinese rezultate, ki so podobni rezultatom zobnega higienika.

ToothWave se osredotoča na izboljšanje vašega splošnega zdravja zob, pa tudi videza vaših zob. Je rezultat številnih testov na različnih vrstah zob.

Ščetka čisti in tudi ščiti zobe na molekularni ravni. Te molekule destabilizirajo močne vezi, ki povezujejo nečistoče z molekulo na površini zoba, dokler se ne odtrgajo in izperejo. Molekule nečistoče nadomestijo nove, neškodljive molekule vode in zobne paste in ustvarijo močan zaščitni sloj. Tako bo zob ščitil zobe pred novimi nečistočami in jim preprečil ponovno pritrjevanje. Opazila sem tudi, da zobje ostanejo čisti in gladki dlje časa. Poleg tega beli zobe, odstranjuje madeže na zobeh in celo zobni kamen. Ker imam občutljive dlesni, je ta električna ščetka pravšnja zame, saj zmanjša vnetje dlesni do 72% . 

Set dobiš v prečudoviti lepo oblikovani škatli, ki vsebuje dve glavni krtački, majhno in veliko. Velika je ponavadi namenjena za moške, manjša pa za ženske, seveda je lahko obratno. Poleg tega me je tudi navdušila, saj je vodoodporna, ker jo imam vedno postavljeno v kopalnici. 

Ščetka imaj majhno krtačko, ki oscilira naprej in nazaj s krožnimi gibi. Prav tako lahko prilagajaš hitrost. Električno krtačko ToothWave uporabljava kar oba s partnerjem. Ščetka ToothWave je primerna za uporabo za osebe od 18. leta naprej.

Draji moji, da se boste pri nakupu znali pravilno odločiti, je dobro poznati vse te prednosti in slabosti zobne ščetke ToothWave. Odkrijte najboljši način za zagotavljanje brezhibne ustne higiene z električno zobno ščetko ToothWave, ki bo postala nepogrešljivi del vašega vsakdana. 

Kje jo kupiš? 

Če želiš imeti 2- leti garancije, jo moraš definitivno kupiti v Sloveniji, zato skoči na

www.nakupizadom.si
WWW.nali.si 
www.mimovrste.si
www.ideo.si
www.ena.com
www.mojpaket.si
WWW.eshop.petrol.si


.
 

Instagram objave

Oglejte si objave na Instagramu

Facebook objave

Spremljajte objave na Facebook-u

Kontaktirajte avtorja

isabellastylefashion@gmail.com