Daj koži tisto, kar potrebuje, z japonsko kozmetiko Hada Labo


V današnji objavi bi vam želela predstaviti japonsko kozmetiko, ki me je navdušila Hada labo. Že nad njihovo filozofijo sem popolnoma takoj zaupala preizkušnjo. Filozofija Hada Labo blagovne znamke je življenjski stil, ki temelji na IDEALU, ENOSTAVNOSTI IN ZAUPANJU.
Hada labo je Japonsko značilno preprost in minimalističen pri sestavinah. Ta princip zagotavlja varnost koži.
Osnovno vodilo razvoja Hada Labo kozmetike je:
'DAJ KOŽI TOČNO TISTO KAR POTREBUJE IN NE DODAJ NIČESAR ODVEČNEGA.'
S tem se popolnoma strinjam! Si privoščite tortico iz bližnje slaščičarne, rože iz tržnice ali se popršite z najljubšim parfumom? Zvrhano mero razvajanja čutov vam lahko vsak trenutek pričarajo omamno hidratantni japonski Lotion No.1 - super hydrator.
Kaj pravijo strokovnjaki?

Lotion No.1 - super hydrator
Nežni gel, ki se vpije v kožo v sekundi. Vsebuje globinsko vlažilne aktivne sestavine, vključujoč Super Hyaluronic AcidTM . Formula LOCK-in-MOIST zaklene vlago v kožo in tako preprečuje izsuševanje kože. Deluje proti nastajanju gub.
Primerno tudi za občutljivo kožo.ZNAČILNOSTI:
-        Uporablja se po vsakem čiščenju obraza
-        Uporablja se večkrat dnevno, tudi na že nanesen make-up
-        Ohranja visoko vlažnost kože čez dan
-        Deluje proti procesom staranja kože
-        Primeren tudi za občutljivo kožo
-        En izdelek na Japonskem prodan vsaki 2 sekundi.
Kako ga uporabljam jaz?
Količino gela v velikosti grahovega zrna ogrejem med dlanmi. Nato ga nežno vtrem v kožo na obrazu in vratu dokler se popolnoma ne vpije. Uporabljam ga tako pogosto, kot ga potrebujem čez celoten dan in vedno po čiščenju kože na obrazu. Lahko ga seveda nanesete tekom dneva na že predhodno nanesen make-up.
Moisturizing Sheet Mask in sachet-vlažilna maska
Natrpan življenjski slog postavlja kožo pred posebne izzive: koža se mora soočiti s številnimi vplivi iz okolja, kot so izpušni plini, droben prah in umazanija. To lahko oslabi naravne obrambne mehanizme kože. Posledica so prezgodnje staranje in izsušenost kože, nečistoče ter bled, utrujen videz. Zato sem ppreizkusila tudi vlažilno masko, ki jo uporabim kar 1-3 na teden.
Japonska obrazna maska je prepojena s celotno vsebino stekleničke (20 ml) blagodejnega seruma, ki vsebuje tri vrste hialuronske kisline (Super Hyaluronic AcidTM). Globoko vlaži, poživi in zgladi kožo.
Kaj pravijo strokovnjaki?
Primerno tudi za občutljivo kožo.

ZNAČILNOSTI:
-        Japonska maska v lističih
-        Prepojena s stekleničko seruma, ki vsebuje tri vrste hialuronske kisline
-        Globoko vlaži in poživi kožo
-        Zgladi kožo
-        Primerna tudi za občutljivo kožo.
ZA OPTIMALEN UČINEK:
-        Odprite folijo in razgrnite masko. Namestite masko tako, da bodo področju oči, nosa in ust odprtine in nežno pritisnite masko na obraz.
-        Pustite delovati 15 minut, nato nežno odstranite. Ne odstranjujte odvečnega seruma, temveč ga nežno vtrite v kožo.
-        Priporočena uporaba za najboljše rezultate je 1-3krat tedensko.

Za doživetje posebno intenzivne nege s kozmetiko Hada Labo, ki obenem okrepi koži lastno zaščitno funkcijo, toplo priporočam. Moja koža je dobila točno to, kar potrebuje.

 

Instagram objave

Oglejte si objave na Instagramu

Facebook objave

Spremljajte objave na Facebook-u

Kontaktirajte avtorja

isabellastylefashion@gmail.com