V boj proti podočnjakom z najbolj učinkovitim PostQuam Roll’on


Tokrat predstavljam resnično edinstveno rešitev za podočnjake. Temni kolobarji pod očmi, razdražene, na dotik občutljive, rdeče ali otečene veke. Žal se s tem srečujem tudi sama in prej ni nič pomagalo, niti najdražji izdelki Pa sem odkrila  PostQuam roll’on.

Sliši se neverjetno… a je res… PostQuam predstavlja izjemno poživljajočo nego proti omenjenim težavam predela okoli oči učinkuje z anti-stres učinkom, zmanjša in odstranjuje trdovratne podočnjake in temne kroge okrog oči. Z naprednim krio aplikatorjen omogoča nežno masažo in hitro odpravlja neprivlačno zabuhlost.

Kako ga uporabiš?

Uporaba je zelo enostavna. Na suho in čisto kožo pod očesom nanesi  PostQuam Roll’on. Nanašaj ga zjutraj, dopoldan ali zvečer. Nanesei ga direktno pod očesne vrečice oziroma po podočnjakih z rahlimi krožnimi gibi. Hladilna glavica bo tako zagotovila nežno masažo v kritičnem področju in povzročila ponovno cirkulacijo. Če imaš izrazito vidne dedne podočnjake priporočam uporabo PostQuam Roll’on effect vsak dan, lahko pa samo takrat, ko si pod stresom ali nenaspan-a – ko so tvoji podočnjaki izrazitejši.

Zahvaljujoč edinstveni kombinaciji sestavin  PostQuam roll’on-a so rezultati preprosto božanski. Ne zgledam več zabuhla, ni temnih podočnjakov in izraznim gubicam ter naredi kožo okrog oči čvrsto in sijočo. Moja koža je globinsko nahranjena, pogled pa je videti spočit in čudovit. Priporočam!PostQuam Roll’on lahko v Sloveniji naročite na www.podocnjaki.si

 

Instagram objave

Oglejte si objave na Instagramu

Facebook objave

Spremljajte objave na Facebook-u

Kontaktirajte avtorja

isabellastylefashion@gmail.com