Chameleon SKIro tako za poleti kot pozimi


Ker današnji otroci uporabljajo skiro ne le kot igračo, ampak tudi kot prevozno sredstvo, sem se odločila za rojstni dan moji hčeri Isabelli podariti trenutno najboljši skiro Chameleon SKIro .

S skirojem se Isabella vozi v šolo, knjižnico, na popoldanske dejavnosti oz. krožke. S skirojem so namreč otroci hitreje na cilju kot peš, z njim pa se lahko podajo tudi na daljše razdalje, tako, da je s tem prihranjen tudi čas staršev, ko jih ni potrebno voziti na primer na interesne dejavnosti.

Seveda pa je vedno več odraslih, ki se vozijo na skirojih, saj so nekateri skiroji res že zelo kvalitetni in namenjeni ravno njim. Omenjeni skiro vozim tudi sama. Včasih se s hčero kar skupaj odpraviva naprimer v mesto. Sama pa skiro uporabljam na primer za na pošto, v knjižnico, za vožnjo po mestu in do službe, saj je ob jutranjih in popoldanskih konicah na cesti vedno gneča.

Chameleon SKIro je preprost, saj nimate nobenih skrbi, kjer ga boste parkirali. S skirojem se lahko pripeljete skoraj povsod do vrat, ga zložite skupaj in odnesete s seboj ter tako veste, da je na varnem, da vam skiroja ne more odnesti kakšen nepridiprav. Posebnost skiroja Chameleon pa je, da ga uporabljate tako poleti kot pozimi na snegu. V paketu priložena par smuči in par koles. Moja hči je navdušena! 

Kupiš ga tukaj

 

Instagram objave

Oglejte si objave na Instagramu

Facebook objave

Spremljajte objave na Facebook-u

Kontaktirajte avtorja

isabellastylefashion@gmail.com