Zaščita obraza pred UVA-/UVB s kremami Nivea


Ker se zavedam, kako pomembna je zaščita pred soncem in da moram svojo kožo zaščititi pred UVA- in UVB-žarki, sem preizkusila NIVEA SUN krema za zaščito obraza Q10 Anti-Age & Anti-Pigments in NIVEA SUN vlažilni mousse za zaščito obraza. Preizkus sem naredila kar na morju med prazniki.

NIVEA SUN krema za zaščito obraza Q10 Anti-Age & Anti-Pigments

Navdušila me je predvsem zaradi intenzivne zaščite  obraza. Zaradi velikega izpostavljanja soncu, je moja koža še bolj izpostavljena prezgodnjem staranje kože. Ravno formula nove NIVEA SUN kreme za zaščito obraza Q10 Anti-Age & Anti-Pigments ZF 30 zagotavlja izjemno učinkovito preprečevanje in odpravljanje znakov prezgodnjega staranja kože.

Kaj pravim jaz?

Čudovit vonj, ki daje občutek gladke kože in ne pušča belih sledi. Z vsakodnevno uporabo je mojo kožo obraza učinkovito zaščitila pred sončnimi opeklinami, prezgodnjim staranjem in pigmentnimi madeži, poleg tega pa je koža ves dan navlažena. Prav tako tisti občutek svežine.. Perfektno!

NIVEA SUN vlažilni mousse za zaščito obraza

Vsakodnevna zaščita obraza je lahko zelo preprosta in prijetna, če uporabljate novi NIVEA SUN vlažilni mousse za zaščito obraza ZF 50+.

Kaj pravim jaz?

Gladka in penasta tekstura za enostaven nanos, ki tudi ne pušča nobenih belih sledi na koži. Kožo zelo dobro navlaži, daje visoko zaščito in občutek lahkotnosti.
NIVEA nas res razvaja in je po mojem mnenju razvila novo linijo NIVEA SUN za zaščito obraza z izdelki, da prav vsak izmed nas lahko najde tisto pravo kremo. Kreme izpolnjujejo posamezne potrebe kože obraza, obenem pa zagotavljajo učinkovito in takojšnjo UVA-/UVB-zaščito ter preprečujejo sončne opekline in prezgodnje staranje kože.Nikoli ne pozabite na zaščito svojega obraza! Da vam ne bo žal...
 

Instagram objave

Oglejte si objave na Instagramu

Facebook objave

Spremljajte objave na Facebook-u

Kontaktirajte avtorja

isabellastylefashion@gmail.com