L'ux Factor - Krema proti gubicam


Ker jo uporabljajo številne zvezdnice, sem se jo odločila preizkusiti tudi sama. 

L'ux Factor  krema je intenzivna naravna krema proti gubam za obnavljanje in pomlajevanje kože, ki vidno zmanjša izrazne gube, zapolni globoke gube in zgladi tanke linije. Lahko ji rečemo kar naravna patentirana 4D formula proti gubam v Lux-Factorjevi, ki kremi omogoča intenziven prenos učinkovin v kožo, tudi v globlje plasti. Zato so tako globoke kot izrazne gube že po prvem nanosu očitno zmanjšane.

Kaj pravim jaz?

Ob redni uporabi (14 dni) lahko rečem, da je tonus kože izboljšan, koža pa lepo zglajena. Seveda me je najbolj prepričalo dejstvo, da je Lux-Factorjeva krema 4D Hyaluron klinično testirana in ima ustrezne certifkate ter ne povzroča neželenih stranskih učinkov.

Čudežna kremica, ki z rezultati postreže že po 2 tednih uporabe, vidno zmanjša izrazne in zapolni globoke gube, spodbuja naravno obnavljanje povrhnjice in kožo ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi. Koža je bila takoj lepša in bolj gladka. Gubice so postale nekako manj opazne, kot da bi jih krema zapolnila in zgladila. Pa na splošno, moram reči, da je koža bolj sijoča in sveža. Edina pomankljivost, da nima izrazitega dišečega vonja kot ponavadi ostale kreme to imajo. 

Instagram objave

Oglejte si objave na Instagramu

Facebook objave

Spremljajte objave na Facebook-u

Kontaktirajte avtorja

isabellastylefashion@gmail.com