Trgovina Kahlica


Se tudi vi srečujete doma z evforijo, ki je zavzela cel svet, predvsem mladostnike zaradi serije Jaz sem Luna? Moja hči je stara siceer osem let, pa evforija in veselje do gledanja serije Jaz sem luna še kar ne poneha. Glavna igralka Luna Valente uživa življenje na kotalkah. Kot vsako dekle njene starosti živi s svojo družino, hodi v šolo in ravno zato vsi obožujejo glavno junakinjo. Zato je moja hči navdušena nad izdelki z motivi Jaz sem Luna. Kje imate najboljšo izbiro?

Največjo ponudbo izdelkov z motivi Jaz sem Luna na enem mestu v Sloveniji dobite v trgovini Kahlica. Hči si je za prihajajoče poletne kopalne užitke na morju ali bazenu izbrala brisačo.  Tko sem svojo hči razveselila s kvalitetno brisačo, izdelano iz bombaža, z motivom glavne junakinje priljubljene mladinske nadaljevanke. 

Isabella se že veseli morja ali bazena, da jo bo čim prej z veseljem uporabljala. Poleg brisače imate v trgovini Kahlica pestro in raznoliko ponudbo vseh izdelkov za otroke. Odlična ekipa vam tudi svetuje in pomaga pri izbiri. 

Trgovina Kahlica si želi, da vas in vaše otroke razveselijo z nasmeškom in navdušenjem, ko prejmejo izdelke, ki jih naročite pri njih.

J Priporočam
 

Instagram objave

Oglejte si objave na Instagramu

Facebook objave

Spremljajte objave na Facebook-u

Kontaktirajte avtorja

isabellastylefashion@gmail.com