Shea in Mix butter 2 v 1


Se tudi vi srečujete s suho kožo? Našla in preizkusila sem odlično organsko maslo, ki vam bo zagotovo pomagalo.
Pogosteje se s težavami suhe kože srečujemo ženske. Za suho kožo so  značilni hrapav, neprijeten občutek na dotik, prisotnost lusk in razpok ter občutek zategovanja (kot bi bila koža premajhna). Takšna je moja koža, ki je suha, brez sijaja, na nekaterih predelih je celo hrapava in groba na otip. Imam tudi občutek neprijeten občutek napetosti in zategovanja.

Torej najboljše rezultate dosežemo s kozmetičnimi izdelki, ki vsebujejo v koži naravno prisotne snovi. Poškodovano naravno maščobno zaščito, ki preprečuje izhlapevanje vode s površine kože, obnavljajo rastlinska masla in olja, holesterol, ceramidi, fosfolipidi id.  Pogoste sestavine kozmetičnih izdelkov za nego suhe kože so tudi vlažilci, ki vežejo vodo na svojo strukturo in tako zadržijo vlago v koži.  Obe masli, ki sem jih prejela vsebujeta visok delež esencialnih maščobnih kislin, vitamina D in alantoina, zato sta idealni za nego suhe in razpokane kože. Bogata sta z antioksidantom vitaminom E, ki nevtralizira proste radikale in podpira sposobnost obnavljanja kožnih celic. Z redno uporabo je koža nahranjena, navlažena, mehka in gladka.

Kako ju uporabljam jaz?

Jaz sem izbrala:

Kožo po tuširanju ali kopanju le rahlo otrem z brisačo, takoj ali najkasneje v nekaj minutah pa na še vlažno kožo nanesem maslo. Tako ujamem vlago v koži in je negovalni učinek izdelka veliko večji, kot če bi ga nanesla na že osušeno kožo.
Moja koža je spet sijoča, sveža, mehka in napeta! Presrečna sem, da sem našla pravo maslo za nego moje suhe kože.

 

Instagram objave

Oglejte si objave na Instagramu

Facebook objave

Spremljajte objave na Facebook-u

Kontaktirajte avtorja

isabellastylefashion@gmail.com