L'ORÉAL PROFESSIONNEL Série Expert Density Advanced šampon za obnovitev gostote las


Tokrat me je Loreal presenetil z šamponom Série Expert Density. Glede na težave, ki jih imam, mi je profesionalna ekipa svetovala prav to linijo. Pri Lorealu so ravno zato zame edinstveni, ker se zavedajo, da vsak potrebuje personalizirano nego, da lahko vsaka ženska doseže popoln vsakodnevni videz svojih las.

S pomočjo L’Oréal Professionnela vem, da bodo moji lasje vedno videti zdravi, sijoči in negovani, kot da bi pravkar prišla od frizerja! Zveni klišejsko, ampak tako pač je.
Takoj sem šla v preizkus in nego mojih las. Šampon je zasnovan za tanke in poškodovane lase. L’Oréal Professionnel Série Expert Density Advanced je visoko kakovostna lasna kozmetika, ki se s svojimi učinkovitimi sestavinami bori proti izpadanju las. Obnavlja poškodovano lasno vlakno in pomaga pri boljši prekrvavitvi lasišča. Série Expert Density Advanced lase hrani od korena do konice. Spodbuja celično aktivnost in tako obnavlja gostoto vaših las in skrbi za zdrav videz. Po pranju las in fenanju, so moji lasje končno spet sijoči ter polni energije.

Kako ga uporabiš?

Nanesi ga na mokre lase, nato temeljito zmasiraj lasišče in skrbno speri. Šampon je primeren za vsakdanjo uporabo, kar meni zelo ustreza. En sam potisk zadošča za temeljito pranje las, sama pa postopek običajno ponovim 2x. Šampon se lepo peni in zares dobro očisti lase. 

Da pa izboljšaš končni rezultat, ti priporočam, da uporabiš tudi druge izdelke za nego las L’Oréal Professionnel.

 

Instagram objave

Oglejte si objave na Instagramu

Facebook objave

Spremljajte objave na Facebook-u

Kontaktirajte avtorja

isabellastylefashion@gmail.com