Ker prisegam na LOKA kavo

Si predstavljaš jutro brez kave? Jaz si ga ne!

Kava je veliko več kot le kofeinski napitek, saj kava vsebuje mnogo koristnih sestavin, kot so sadna organska kislina, masti, alkaloidi, kalij, magnezij in železo. Kavno olje je bogato z linolejsko kislino, ki je zelo močan antioksidant in zelo močan spodbujevalec imunskega sistema. Preprečuje staranje kože in jo naredi bolj elastično. Kava je torej zdrava! Jaz prisegam na LOKA kavo, ki je izjemnega okusa in narejena prav za tiste ki dobro vedo kaj je dobra kava.

Recept za odlično kožo

Kava je odlična tudi za našo kožo. Zato si skuhaj močno turško kavo in jo nekoliko ohladiš. V mlačno kavo vsako jutro potopi kos vate in z njo narahlo zmasiraj obraz. Koža bo postala bolj napeta, dobila bo rahel, nekoliko temnejši ton. Kaj pa proti celulitu? Enostavno. Toplo mleto kavo razporediš na problematične dele telesa in ovijtš s plastično folijo. Pustitš delovati 15 do 20 minut, nato dobro izpereš. Ponavljaj dvakrat tedensko, dokler se ne začnejo kazati rezultati. J

Ker je kava bogata z antioksidanti, si lahko iz kave narediš tudi piling. Piling bo poskrbel tudi za bolj mladosten videz kože. Izginile bodo tudi morebitne težave z zabuhlostjo obraza, koža pa bo mehka in napeta.


LOKA kava je zame priljubljen kofeinski napitek in pomemben jutranji ritual za lep začetek dneva. Poleg tega, da jo pijem vsak dan, jo z veseljem uporabljam za lepoto svojega obraza.
 

Instagram objave

Oglejte si objave na Instagramu

Facebook objave

Spremljajte objave na Facebook-u

Kontaktirajte avtorja

isabellastylefashion@gmail.com