TRETMA DERCOS AMINEXIL CLINICAL 5 JE »A MUST HAVE«

Kot za večino žensk, je tudi meni zunanji videz izjemno pomemben. Ker se borim s kronično krvno boleznijo in posledično dolgotrajnim jemanjem citostatičnih zdravil, je vzrok moje težave tudi redčenje las kot neželeni učinek zdravil.  Vse to me je zelo prizadelo, saj imam sicer zelo goste lase. Velik poudarek pri osebnem urejanju dajem ravno svojim lasem, da so vedno negovani ter lepo oblikovani. Želela bi vam opisati svojo izkušnjo glede redčenja las. Morda bo ravno moja zgodba komu pomagala.
Osnovna nega kot sta česanje in umivanje sta mi vsakič znova povzročala dodatne frustracije. Ogledalo v kopalnici in v njem pogled na zelo razredčene lase ... Slaba volja, jeza, obup, nesamozavest, žalost. Včasih si nisem upala niti počesati ali umiti lase, vedno znova sem se morala psihično pripraviti na šop las na krtači in v odtoku. Trdno sem se odločila narediti konec izpadanju las in storiti nekaj zase. Že od nekdaj svoje lase negujem s profesionalnimi šamponi, balzami, maskami in olji, glede nege las nisem videla težav. Opustila sem vse dodatne lasne izdelke in pričela uporabljati izjemno blage osnovne negovalne izdelke za lase – šampon, balzam in maska.
Zaradi zavedanja, da je izpadanje las stanje, ki se lahko pojavi kadarkoli v življenju zaradi različnih vzrokov, sem tudi tu naredila spremembo. Velik poudarek na prehrani, bogati z beljakovinami, z malce večjim vnosom omega 3, 6 in 9 maščobnih kislin, selena, železa in cinka. Redčenje las se še kar ni ustavilo. Prišla sem že do te točke, da opustim svoje zdravljenje, a kaj ko drugih zdravil za mojo bolezen ni.
Ker se vse zgodi z namenom, sem spoznala njo, Ano. Strokovnakinjo iz Vichy-ja, ki me je v članku o izpadanju las navdušila z Aminexil Clinical 5. Takoj sem stopila v sodelovanje z Ano in vichy.si. Dejala sem si: »No, pa poizkusimo še to!«; kljub vsem predhodnimi preizkusom različnih izdelkov proti izpadanju las. Odločila sem se za vztrajnost in tretma Aminexil Clinical 5 uporabila do konca.

Kako uporabljati tretma Aminexil Clinical 5?

Čisto enostavno, eno ampulo na dan v obdobju šestih tednov. Ampulo lahko naneseš na suhe ali vlažne lase brez izpiranja. Jaz sem si ta čudežni izum vsak dan vmasirala v lasišče in preostanek po laseh. Naj prišepnem, da ne masti lasišča, zato si lase umivam tako kot doslej, na tri dni. Poleg ampul za še bolj učinkovito nego uporabljam šampon Vichy Densi-Solutions.

Zagotovo vas zanima rezultat. Že po prvih dneh uporabe sem opazila bistveno razliko na krtači po česanju in v odtoku po umivanju las. Presrečna sem! Izpadanje las se je ustavilo, sicer so še razredčeni, a čutim razliko in težko je ubesediti občutek zadovoljstva in sreče, da obstaja izdelek, ki resnično pomaga. Moji lasje so močni, prav tako tudi lasne konice in kar je najbolj pomembno – lasje so videti mnogo lepši ter bolj zdravi. Vsem pacientkam, ki se zdravite s kemoterapijo in je alopecija (izpadanje las) neizogibna, bi svetovala ampule Aminexil Clinical 5, kajti zares pomagajo!

Hvala, Vichy Dercos, ker ste!
 

Instagram objave

Oglejte si objave na Instagramu

Facebook objave

Spremljajte objave na Facebook-u

Kontaktirajte avtorja

isabellastylefashion@gmail.com