Odori naravni pralni prašek

Odori biološko razgradljiv pralni prašek ne vsebuje fosfatov, konzervansov, barvil alkoholov, encimov in drugih alergenih sintetičnih dodatkov. Zato me je še posebaj navdušil. Ker izredno cenim vse kar je naravno, sem se odločila za preizkus. Itak, navdušena!

Perilo je mehko, čisto, sveže, obenem pa primerno za občutljivo kožo moje hčere. Koža moje hčere je včasih srbeča, rdeča ob uporabi nenaranih praškov. Prav zato sem se odločila za čim bolj naravni pralni prašek. Izdelate ga lahko tudi sami, in to samo iz treh sestavin.Vonj sivke pa me vedno spominja na vonj moje babice, otroštvo. Kar je še posbaj odlično, prašku ni potrebno dodajati mehčalca, saj že same sestavine mehčajo vodo in perilo.

Kako ga uporabiš?

Pri pranju ga uporabljaj kot običajni prašek. Naravni prašek ima veliko prednosti: njegova izdelava je hitra in preprosta, zaradi eteričnega olja pa perilo lepo diši, zaradi svojih sestavin pa ne bo izzval alergij in prav tako ne onesnaževal okolja.


Na koncu bi samo dodala, kot je to dejala ustanoviteljica blagovne znamke Odori: »Odori je popolnoma naravna blagovna znamka, ki prepriča vse več ljudi, ki cenijo svoje telo in si privoščijo najboljše!«.

 

Instagram objave

Oglejte si objave na Instagramu

Facebook objave

Spremljajte objave na Facebook-u

Kontaktirajte avtorja

isabellastylefashion@gmail.com