Moške denarnice TOŠN

V današnji objavi bi želela malce napisati o moških denarnicah, ki je vsekakor nepogrešljiv modni dodatek. 

Marsikateri moški ne nosi denarnice in marsikateri ima večne finančne težave. Celo milijonarjem, ki ne nosijo denarnice, se dogajajo nenačrtovani izdatki.

Moške denarnice so nepogrešljiv modni detajl in popoln dodatek, ki nadgradi vsako modno kombinacijo, brez denarnice moški enostavno ne morete. 

Tošnovo kolekcijo moških denarnic odlikuje edinstven stil, vrhunska kakovost in moderen dizajn. Obstaja več različic – od najmanjše, ki je primerna za nošenje 8 kartic, do največje, ki je že kot nekakšna majhna torbica, saj vanjo lahko vložite poleg 10 kartic celo potni list, kakšne druge dokumente in svoj telefon. Izbira je pestra, stili pa različni. Usnjene, monokromatske, prešite, s kovinskimi dodatki in vsaka zase je edinstvena. Veliko modelov je v temnih barvah in umirjenih tonih.


Na njihovi spletni strani si poglejte njihov  https://tosn.si/o-nas bogat izbor denarnic, ki so kot nalašč za praznične zabave in ne pozabite, da je lahko ta denarnica tudi odlično darilo za prijatelja, brata ali očeta. 

Če želite imeti primerno zavarovano tudi denarnico, je Tošn-ova denarnica, kot nalašč za vas! 

Instagram objave

Oglejte si objave na Instagramu

Facebook objave

Spremljajte objave na Facebook-u

Kontaktirajte avtorja

isabellastylefashion@gmail.com