HYDRA LIFTING MOISTURIZING CREAM – CASMARA

Ker ima navlažena koža zdrav sijaj in je čvrsta ter gladka na otip, zelo dobro poskrbim za svojo kožo . Sploh zaradi podatka, da se okrog tridesetega leta začne tvorba hialuronske kisline v koži počasi zmanjševati. Ker je hialuronska kislina pomembna za vezanje vode, koža postane suha, kar vpliva tudi na njeno teksturo, saj postane tanjša, zmanjša se njena prožnost in gube se poglobijo. Tako sem preizkusila čvrstilno vlažilno anti aging kremo HYDRA LIFTING MOISTURIZING CREAM – CASMARA, z nežno in lahko teksturo. Je del novega kozmetičnega koncepta, ki izhaja iz združitve 100 % naravnih učinkovin certificiranih z ECOCERT® in najnovejše napredne tehnologije. Formuliran je z morsko vodo z visoko vsebnostjo elementov v sledeh in izvlečkom alge z inovativnimi lastnostmi, ki revitalizira in koži povrne tonus. Krema je bogata z naravnimi učinkovinami, ki izrazito spodbudijo celično aktivnost. Izdelek je del linije eco natural izdelkov.

Kako jo doživljam jaz in moja izkušnja z uporabo?

Nizke temperature, suh zrak v notranjih prostorih, topla oblačila in temperaturne razlike med zunanjimi in notranjimi prostori, velikokrat povzročijo zelo izsušeno kožo, ki zateguje, se lušči in je hrapava na otip. Ravno taakšen je moj tip kože.


Nanos kreme je preprost in kar mi je posebaj všeč, se hitro vpije v kožo. Cel dan imaš občutek lahkotnosti, izgled kože pa je zelo naraven. Obožujem občutek tega produkta na koži, saj zares pusti koži normalno delovanje in daje svež videz kože, ki je pozimi več kot dobrodošel. Koža pa je vedno lepo napeta. Gubice po tridesetem letu so naraven proces in z dobro učinkovito kremo se lahko izognemo operacijam in raznim botoksom, ki so danes nažalost že stalnica. Pohvale tudi strokovni ekipi Linea kozmetike, ki so svetovali pri ustrezni izbiri kreme.

Priporočam! J

 

Instagram objave

Oglejte si objave na Instagramu

Facebook objave

Spremljajte objave na Facebook-u

Kontaktirajte avtorja

isabellastylefashion@gmail.com