Permanentno lakiranje


Permanentno lakiranje je poleg običajnega  lakiranja v današnjem času zelo popularno, saj je permanentni lak dlje obstojen. ermanentni lak ali gelish je posebni gel za nohte, ki se nanaša s čopičem kot lak, suši pa v LED lučki.  Gre za najnovejšo tehnologijo, ki odlično prekrije noht in zakrije vse nepravilnosti na njem. Gel se popolnoma sprime z nohtom, ga zaščiti pred zunanjimi vplivi in daje naraven videz. Z permanentnim lakom je manj dela kakor z geliranimi nohti, saj ga, če se ga naveličamo, ni treba spiliti. Ves postopek nima negativnih posledic na nohte in traja okoli deset minut. Če se barve permanentnega laka naveličamo, lahko čezenj nanesemo drugega in ga pozneje odstranimo z odstranjevalcem laka za nohte, ne da bi poškodovali gelish. Jaz sem se za vse pripomočke odločila v spletni trgovini Nailsuperstore. Kupila sem si odlično UV/LED lučko ter vse kar potebuješš za izdelavo nohtov. Odločila sem se za Rock it lake. Rock It je trajni lak nove tehnologije z uporabo posebnih vlaken v kombinaciji z kvalitetnimi pigmenti, ki so UV odporni. Gel laki so izredno odporni in fleksibilni.
Zaradi inovativne uporabe akrilnega poliestra je formulacija odlična. Rezultat je fleksibilnost, enakomerna pigmentiranost in visoka odpornost na UV žarke, zato barva v lučki ne zbledi.

Kako ga nanesem jaz?

1.) Nežno potisni obnohtno kožico s pripomočkom za potiskanje obnohtne kožice
2.) Nohte nežno zmatiraj s polirnim blokom ali pilico po celotni površini.
3.) Celotno površino nohta očisti s Base One Cleanerjem in  se  prepričaj, da je površina nohta povsem čista in suha.
4.) Pred nanosom gel laka, priporočam uporabo Perfect Primerja brez kislin, ki predvsem pri mastnih nohtih zelo poveča oprijem gela z naravnim nohtom.
5.) Rock It barvni gel laki se lahko nanašajo samostojno brez obvezne uporabe pod ali nad laka, vendar se uporaba priporoča za še večjo obstojnost. Kot podlak in nadlak je predviden en sam izdelek in sicer Rock IT Base & Top ki pa se lahko uporablja tudi samostojno kot PROZOREN GEL LAK.

Prvi nanos naj bo debelejši.

Osebo priporočam uporabo enega nanosa Rock IT Base & Top kot podlak, en ali dva nanosa barvnega gel laka v želenem odtenku ( barvni trajni lak lahko naneseš tudi v dveh slojih, če želiš poudariti intenzivnost odtenka) in nazadnje ponovite nanos Rock IT Base & Top, kot zaključni sloj.
6.) Gel lak, z izjemo prvega nanosa, vedno nanašaj v tankih plasteh, vedno nanašaj UV gel lak samo na nohte, če ga po nesreči nanesete tudi na kožo okoli nohta, ga pred sušenjem pod lučko obrišite.
Po vsakem nanosu se pri sušenju pod UV ali CCFL lučko pojavi lepljiva disperzijska snov, ki pa jo je potrebno odstraniti s Base One Cleanerjem ali s Cleanerjem Formula Pro Vita le po zadnjem nanosu.
7.) Vsak posamezen sloj suši pod UV lučko do 120 sekund ( 36W) ali pod CCFL lučko do 30 sekund (36W).  V kolikor za sušenje uporabljate 9W UV lučko ali CCFL lučko, ki ima manj kod 12W, se lahko čas sušenja podaljša.
8.) Ko zaključni nanos obrišeš s Base One Cleanerjem, konico nohta zaključi s poliranjem.
Kako ga odstraniš? Enostavno na  vato nanesi odstranjevalec gel lakov Soak Off Remover.  Vato položitš na noht in počakajte 10 minut, ostanke UV gel laka odstraniš z manikirno palčko.

Zakaj bi zapravljale kupe denarja, če si lahko same naredite gelish nohte? Odlična trgovina, kjer dobiš prav vse kar potebuješ za izdelavo je Nailsuperstor.si, kjer ti bodo tudi prijazno in strokovno svetovali. Jaz sem navdušena in srečna ker sem jih našla.
 

Instagram objave

Oglejte si objave na Instagramu

Facebook objave

Spremljajte objave na Facebook-u

Kontaktirajte avtorja

isabellastylefashion@gmail.com