PAMETNA LEČA ZOOMLENS ZA PAMETNI TELEFON - 8X POVEČAVA


Ker se pri svojem delu srečujem veliko s fotografiranjem in sem velika ljubiteljica  fotografije, sem se odločila za nakup  ZOOMLENS objektva.

Nad njim sem preprosto navdušena, saj so moje fotografije odlične. Fotoaparata pa sploh ne potrebujem.

Preprosto ga namestitim  na svoj pametni telefon in slikam. Pametnaleča ZoomLens omogoča hitro uporabo, ki ga namestiš na svoj pametni telefon in tako dobi funkcijo pravega fotoaparata z 8X povečavo. Potrebnih je le nekaj korakov za namestitev ZoomLens-a, pri tem pa ni potrebe nobene dodatnih programskih nastavitev na pametnem telefonu. Uporabiš ga lahko tudi s fotografskimi nastavitvami na telefonu  in zato omogoča slikanje ob dnevni in nočni svetlobi in slikanju “selfijev” kot pri klasični kameri. Osem-kratna povečava omogoča fotografiranje oddaljenih predmetov. Pametna leča Zoomlens navdušuje ravno zaradi cenovne dostopnosti in ker lahko končno ustvarjam jasne in čiste fotografije.

Uporabi pametno lečo Zoomlens pri svojem pametnem telefonu, saj je koristneje, da so vaše umetniške fotografije v kibernetičnem prostoru, kot pa da vegetirajo na disku in se na njih nabira prah.


Vsi, ki želite kupiti v spletni trgovini  www.ovitkizatelefon.si karkoli, imate 10% popust s kodo ISABELLA   

JVabljeni!


 

Instagram objave

Oglejte si objave na Instagramu

Facebook objave

Spremljajte objave na Facebook-u

Kontaktirajte avtorja

isabellastylefashion@gmail.com