Moško britje

Ko sem svojega izbranca vedno rada opazovala pri britju, sem opazila, da ne glede na metodo britja, se mu po britju pokaže glavni vzrok za njegovo občutljivo kožo, izpuščaji ali rdečina. Ker sama metoda niti ni tako ključna za občutljivost moške kože, je toliko bolj pomembna izbira pravega izdelka in seveda preprosta pravila moškega britja. Odločila sva se za večno in najboljšo Niveo.


Kaj pravi ON?

Osnovno pravilo je, da se brijete s čistimi rokami. Pri britju se namreč koža stanjša, lahko pride tudi do manjših ranic, zato je bolj dovzetna za razne bakterije. Po tem, ko ste poskrbeli za čiste roke, temeljito umijte  še obraz. Umijte ga s toplo vodo in pustite, da se naravno posuši. Ne uporabljajte brisače, saj boste s tem kožo popolnoma izsušili. Navlažena koža namreč vaše strnišče omehča, kar omogoča lažje britje in manjše morebitne poškodbe kože.


Uporabite Nivea peno za britje zaobčutljivo kožo in ne skoparite pri nanašanju. Nivea pena za britje je znana po tem, da hrani kožo ter zmanjšuje trenje pri britju, kar zaščiti kožo pred vrezninami. Nezadostna količina pene pri britju lahko povzroči srbečico po britju.
Vsekakor pa vedno peno vmasirajte na mokro kožo, kar bo omogočilo še lažje in učinkovitejše britje. Pene za britje Nivea še dodatno zmehčajo kožo in jo ščiti pred urezninami ter dodatno pomiri.


Naj britje postane užitek! Vse to le z večno Niveo!


 

Instagram objave

Oglejte si objave na Instagramu

Facebook objave

Spremljajte objave na Facebook-u

Kontaktirajte avtorja

isabellastylefashion@gmail.com