Unikatno oblikovanje - Blagovna znamka Drowa

Blagovno znamko Drowa soustvarjata oblikovalca in podjetnika Magdalena Sokolnicka Uršič in Gašper Uršič, Poljakinja in Slovenec, partnerja v poslovnem in zasebnem življenju.


Za našega zelo pomembnega družinskega člana sta izdelala unikatno leseno tablico z graviranim napisom njegovega imena OSCAR! Tablica je izdelana iz visoko kakovostnega lesa, kar je za Slovenijo, eno najbolj gozdnatih držav na svetu, značilnega naravnega materiala, ki nudi odlične možnosti obdelave in odgovorno porabo odpadkov. 

Ko sem prvič zagledala tako lepo tablico z napisom imena mojega kužka, sem bila enostavno presenečena in zelo navdušena.  Ob občudovanju prekrasne tablice, sem takoj opazila njuno s precizno lasersko obdelavo in hkrati popolno izdelana do najmanjših detajlov. Zaslužijo si mesto, kjer unikatnost šteje, kjer se prepleta domišljija in govori milijon zgodb. Kot kaže njuna vizija, širjenje zgodb, unikatnost in dostopnost. 

Moje doživetje blagovne znamke Drowa je: » Najbolj nore oblike, katere vizija je sodelovanje z naravo in spoštovanje do nje, so vsi izdelki narejeni iz pomenskega materiala. Predvsem pa ponujajo izdelke, ustvarjene s srcem. Edinstvene, čarobne, smešne, zanimive, predvsem pa zelo drugačne in posebne!"

 

Instagram objave

Oglejte si objave na Instagramu

Facebook objave

Spremljajte objave na Facebook-u

Kontaktirajte avtorja

isabellastylefashion@gmail.com