Nevidni push up nederček-samolepljivi nedrček za obleke in majice z odprtim hrbtom

Končno ga imam! Nevidnin nedrček, brez naramnic, ki ustvari popoln dekolte v hipu. Je prijazen do kože, saj ima koži prijazen silikon v gelu in popolnoma neviden pod vsemi oblačili. 

Ko sem si ga prvič nadela, nevidni push-up nedrček, sem se takoj začela spraševati, kako sem vse do sedaj lahko živela brez njega. Omislilila sem si kar dva v kožni in črni barvi.  Nderček je ekskluzivna novost na slovenskem tržišču, ki vam bo polepšala prenekateri poletni večer, ko boste lahko blestele v seksi obleki z zapeljivim golim hrbtom. 

Namestite ga pravilno  in sicer na čisto in suho oprsje, na katerem ne uporabljate nobenih krem, parfumov in ostalih kozmetičnih preparatov ali pripomočkov. Po uporabi ga nežno očistite z vodo vendar ne vročo in blagim milom ter pustite, da se popolnoma posuši. V omari ga hranite stran od vseh ostrih predmetov ali karkoli takšnega, kar bi utegnilo poškodovati nedrček ali gel. Ko ga slečete, vedno nanj prilepite zaščitno folijo, ki preprečuje nabiranje prahu. 

Nederček zaradi svoje oblike oprime oprsje na točno pravih mestih in naredi push-up efekt. Predlagam, da ga tudi same preizkusite in postanete lahke in zadovoljne kot jaz. J 

Instagram objave

Oglejte si objave na Instagramu

Facebook objave

Spremljajte objave na Facebook-u

Kontaktirajte avtorja

isabellastylefashion@gmail.com