MK nakit Mihaele Kežman

V današnji objavi predstavljam MK nakit Mihaele Kežman, ki me je s svojo ustvarjalnostjo in kolekcijo navdušila. Nakit Mihaele Kežman je narejen iz ustvarjalnega materiala, s katerim ročno oblikuje in izdeluje unikatni modni nakit.

Do sedaj sem veliko nosila chokerje in daljše ogrlice, pa menim, da jih bodo zamenjale statement verižice in nakit.

Poletne modne smernice tudi letos razkrivajo nekaj najbolj čutnih detajlov, v katerih se ženska lahko zares počuti kot sodobna princesa. Gre za bolj ali manj opazne podrobnosti, ki jih lahko morda sprva zanemarimo, a v resnici k celotnemu videzu prispevajo ogromno. Moja ogrlica je primerna za vse priložnosti. Nosite jo lahko čez dan ali pa za večerne priložnosti. Osebno menim, da poda glamurozen videz, ker je vpadljiva. MK nakit Mihaele Kežman se krasno poda na sproščeno kombinacijo srajce in culottes hlač s slamnatim klobukom ali pa na maksi belo obleko s cekarjem, zame popolna kombinacija,  ki kar kriči po ležernosti in udobju.

Moja ogrlica je kot nalašč za poletne dni, ki jo dopolnjujejo poletne barve, med katerimi prevladuje turkizna barva, peščena, in elegantno bela. Med tako široko paleto modnih odtenkov torej ne bo težko izbrati in sestaviti svoje kombinacije.


MK nakit Mihaele Kežman je po moji oceni sveža, nagajiva in barvita kolekcija, polna navdušujočih detajlov, ki vam bodo nedvomno polepšali vsakdan. 

Instagram objave

Oglejte si objave na Instagramu

Facebook objave

Spremljajte objave na Facebook-u

Kontaktirajte avtorja

isabellastylefashion@gmail.com