Krema za zaščito pred soncem

Ker prisegam na kakovost in večno kvaliteto, sem se odločila za nakup krem za zaščito pred soncem NIVEA. ZF ali zaščitni faktor je merilo, kako dobro nas krema za sončenje ščiti pred soncem, pred UVB-žarki. Ti so namreč glavni vzrok za sončne opekline, vplivajo pa tudi na nastanek kožnega raka. Ob predpostavki, da kremo za sončenje uporabljate pravilno in ste po 10 minutah na soncu že opečeni, vas krema za sončenje z ZF 30 ščiti približno 5 ur. Toda intenzivnost UVB-žarkov se spreminja glede na uro (in glede na lokacijo), zato je kremo za sončenje treba nanesti vsaki 2 uri. Posledice pretirane izpostavljenosti soncu so lahko zelo dramatične. Prve poškodbe se na koži pokažejo takoj v obliki rdečine ali opeklin, čez leta ali celo desetletja pa se lahko spopadamo s prehitro postaranostjo ali celo kožnim rakom. Zato je našo kožo treba na poletje pripraviti oziroma jo ustrezno zaščititi. Jaz sem preizkusila odlični kremi za zaščito pred soncem LOSJON PROTECT & MOISTURE ZF 30 in za mojo hči izbrala NIVEASun Kids losjon za otroke ZF 50+.


NIVEA Sun losjon Protect & Moisture ZF 20 zagotavlja zanesljivo zaščito pred soncem in hkrati kožo izdatno, dolgotrajno vlaži. Je vodoodporna z zaščito pred UVA in UVB sevanjem varuje kožo pred prostimi radikali in prezgodnjim staranjem ter zmanjšuje tveganje za razvoj alergij, ki jih povzroča preobčutljivost na UVA žarke. Kar me posebaj navdušuje je da preprečuje madeže na tekstilu.

NIVEA Sun Kids losjon za otroke ZF 50+ zagotavlja takojšnjo visoko učinkovito zaščito pred soncem. Vodoodporna formula z zaščito pred UVA in UVB sevanjem varuje nežno otroško kožo pred opeklinami in dolgoročnimi poškodbami ter zmanjšuje tveganje za razvoj alergij. Negovalna formula je dolgotrajno vododoporna in kožo med tem ko jo varuje, izdatno vlaži. Poleg tega inovativna formula preprečuje madeže na tekstilu.

Teden dni uživanja na morju z zaščito nove generacije NIVEA Sun pred soncem, resnično zagotavlja zaupanja vredno zaščito in boljšo nego kože, ne da bi vam bilo treba razmišljati o madežih na oblačilih. Zaščita za celotno družino, brez kakršnihkoli težav, opeklin. Za celotno družino prisegam le na Niveo, hvala ker ste!

 

Instagram objave

Oglejte si objave na Instagramu

Facebook objave

Spremljajte objave na Facebook-u

Kontaktirajte avtorja

isabellastylefashion@gmail.com