Kavoljubi in ljubitelji prave čokolade

Kava je zame najbolj priljubljen aromatičen napitek zjutraj, preden začnem svoj delovni dan. Z veseljem vam predstavim najboljšo kavo; Prva Skodelica kave, ki je nastala  na Vrhniki izpod peresa znanega slovenskega pisatelja Ivana Cankarja. Stoletje kasneje so na Vrhniki zasnovali novo zgodbo o Skodelici kave. 

Hišno mešanico Skodelica kave priporočam ljubiteljem kave pripravljene na turški način. Če pa ne veste kaj bi podarili vašim najljubšim osebam, veste pa, da imajo radi kavo, jo zelo priporočam. Ni večjega užitka kot piti kavo iz skodelice, ki jo lahko stisnete v objem in iz nje pijete vašo najljubšo pijačo.


Moja izkušnja s pitjem kave Escobar,  je bila krasna priložnost, da sem spoznala skrivnosti te opojne črne pijače. Pitje kave s priznanim slovenskim piscem pa je najboljše odkritje do sedaj! 

Najboljša kava, kjer prevladujejo sadne arome in okusi, čuti se priokus medu, ki je nežno pikanten. Če pa dodaš malce mleka kava prebudi aromo ingverja. Ob tem pa preizkusi Cankarjevo čokolado,  ki se navezuje na slovenskega pisatelja Ivana Cankarja in njegov rojstni kraj Vrhniko. Kavoljubi in ljubitelji prave čokolade boste zagotovo navdušeni nad kreacijo. Pitje kave v dobri družbi in spominih na naše slovenske pisce. Jaz uživam prav vsak dan!

 

Instagram objave

Oglejte si objave na Instagramu

Facebook objave

Spremljajte objave na Facebook-u

Kontaktirajte avtorja

isabellastylefashion@gmail.com