Novi, butični, elegantni, slovenski, ročno izdelani Berryshka

Berryshka žgane pijače in likerji so mednarodni priznani ter odlikovani s srebrnimi in zlatimi nagradami. Steklenice so lično oblikovane in primerne tudi za darilo. Ko ne veste kaj podariti svojim bližnjim, prijateljem, poslovnim partnerjem, so izdelki blagovne znamke Berryshka izdelani kot nalašč za obdaritev. 

Novi, butični, elegantni, slovenski, Berryshka ustvarjajo prvovrstne okuse, mednarodno priznane kakovosti, katerih sestavine so skrbno izbrani plod neokrnjene narave. Poleg neizmerne širine okusov in ugodja, ki ga Berryshka ponuja ob pitju, se ta plemenita pijača pogosto uporablja tudi v kulinariki. Preizkusila sem Brinovo žganje starano v hrastovem sodu. Ob poizkusu me je presenetil zelo močan okus, rahlo grenak, ampak sladek. Čutiti pa je močen aromatičen okus, saj je omejena polnitev vrhunsko pripravljenega brinjevca zaradi staranja v hrastovem sodu resnično posebna. Očaral me je s svojim vonjem ter nežno sladkimi, sočnimi okusom hrasta. GinBrin Berryshka pa se mi zdi idealna pijača za začetek dobrega večera zabave s prijatelji.  S prijatelji smo smo ga preizkusili in ta opojni napitek je zelo svežega okusa in hkrati poln nekih mešanic okusov. Odličen je! Moje izkušnja z Berryshka izdelki je zelo pozitivna, saj že od samih začetkov težijo k najvišji kakovosti na vseh področjih delovanja, kar se odraža tudi v njihovi odlični ter pestri ponudbi. Ponosna sem, da ravno Berryshka izdeluje tako dobre pijače in čokolade prihodnosti in prihajajo iz Slovenije, zato žanjejo uspehe! Prav je tako!

Sem pa poleg vrhunskih pijač preizkusila refinjene praline z edinstvenim okusom, najžlahtnejših čokoladnih okusov in elegantnih oblik, ki te enostavno popeljejo v svet nepozabnih užitkov, ki se jim ni moč upreti. Mimogrede pojedla sem prav vseJ
Priporočam, takega okusa še niste poizkusili, zato ste vsi vabljeni tudi na odprto destilarno in čokoladnico Berryshka na vodeni  ogled ki poteka že od prvega maja naprej, pa vse do 30. septembra, vsak petek, soboto in nedeljo priložnost, da jih obiščete in spoznate ročno izdelavo vseh Berryshka izdelkov.

Delovni čas: petek, sobota in nedelja 12:00 – 21:00

Ogledi te dni bodo potekali ob 15., 17. in 19. uri.

Vabljeni v svet strasti in užitkov! 

Instagram objave

Oglejte si objave na Instagramu

Facebook objave

Spremljajte objave na Facebook-u

Kontaktirajte avtorja

isabellastylefashion@gmail.com