NOVELTY DRUŽINSKI NEVTRALNI ŠAMPON 2V1

Se vaši lasje cepijo, trgajo in se ne morejo razčesati brez uporabe raznih oblog, mask in balzamov? So grobi na otip in se ne svetijo? Vsakič, ko si lase umijete in oblikujete, vam frizura ne obstoji dolgo? Dva dni po pranju so vaši lasje že tako mastni, da si jih morate zopet oprati? So se vam lasje po bolezni ali dieti tako stanjšali in zredčili, da niso več podobni lasem, ki ste jih imeli včasih? Ko ste šli na morje, so se vam lasje tako izsušili, da so se vam začeli lomiti?

Ker je tudi čas morja, kopanja in intenzivnega izpostavljanja morski vodi ter soncu bomo veliko dobrega bomo svoje lase naredili tudi, če jih tako po kopanju v morju ali bazenu vsakič speremo s sladko vodo. Po dnevu, ki smo ga preživeli na soncu in ob morju je dobro, da si lase operemo z nežnim šamponom in odstranimo vso sol.  

REŠITEV za vse naštete težave vam ponuja NOVELTY DRUŽINSKI NEVTRALNI ŠAMPON 2V1.


Primeren je za pogosto uporabo in za vse tipe las. Pripomore k hidrataciji in mehkobi las. Je brez parabenov, silikonov, mineralnih olj, vazelina, parafina, barvil.  Šampon dva v enem združuje delovanje šampona in balzamov učinek razvozlavanja, vaše lase pa ohranja zdrave in sijoče. 

Instagram objave

Oglejte si objave na Instagramu

Facebook objave

Spremljajte objave na Facebook-u

Kontaktirajte avtorja

isabellastylefashion@gmail.com