Majica z napisom slovenske oblikovalke Alje Horvat

Pravijo, da se po jutru dan pozna. V večini primerov pregovor še kako drži če ga začnemo slabe volje ali celo s strahom, kako bomo izpeljali kaj pomembnega, nam bodo neprijetni dogodki ali jutranje nesrečice, takoj dokazali, da smo imeli prav že v postelji. Koncept pomembnosti misli je preprost, naše misli vplivajo na naša čustva, naša čustva vplivajo na naše besede in dejanja, naša dejanja vplivajo na končni rezultat, torej situacijo, kjer se nahajamo. Če želimo spremeniti situacijo v kateri se nahajamo, moramo spremeniti naše dominantne misli, kar pomeni, da bomo sprejeli drugačne odločitve in tako se bomo znašli v drugačni situaciji. Kako začeti dan, da nam bo naklonjen in bo postal prijetna zgodba mozaika dni našega življenja? Jaz ga definitivno začnem z majico z napisom pozitivnih misli.

V današnjem prispevku vam želim predstaviti mlado perspektivno dizajnerico Aljo, ki je z dobro idejo oblikovala majie z napisom. Alja Horvat je mlada oblikovalka, ki svoje dizajne za tekstil že pridno prodaja, tudi čez lužo. Trenutno še živi v Ljubljani, kjer študira dizajn, a njeni cilji ne poznajo meja Evrope. Oblikovanje živi z vsem svojim dihom. In njena strast se kaže v njenih delih. Obožuje enostavne oblike, s poudarkom na detajlih. Navdih najde v naravi, živalih, ljudeh, glasbi in filmu. Nastala je ta, prav posebna kolekcija majic z napisi. V njej se prepletata humor in sporočilo, ki pove nekaj o tistemu, ki majico nosi.


Bolj pozitivne misli naj bi prispevale k večjemu optimizmu, ta pa k uspešnejšemu soočenju z življenjskimi izzivi in premagovanju ovir. Jaz svojo že imam, pa vi? 

Instagram objave

Oglejte si objave na Instagramu

Facebook objave

Spremljajte objave na Facebook-u

Kontaktirajte avtorja

isabellastylefashion@gmail.com