L'Oreal Serie Expert

Ker so lasje zelo pomemben vidik mojega dela in mi zdrav sijoč las pomeni zelo veliko,  je nega mojih las zato zelo pomembna. Preizkusila sem profesionalno linijo L'Oreal Serie Expert, ker sem se soočala z določenimi težavami mojih las. Moji lasje so namreč zaradi barvanja in jemanja citostatičnih zdravil zelo oslabeli, postali krhki in lomljivi. Prav tako so mi nekaj časa močno izpadali. Zato sem se odločila za celotno profesionalno nego las z L'Oreal Serie Expert. Zelo težko mi je namreč bilo, ko sem gledala kako moji lasje niso več močni, gosti in sijoči. Celotno linijo se lahko kupi pri frizerjih in tudi preko interneta.

Nad celotno linijo sem navdušena, kajti, naredijo ravno to kar tudi obljubljajo. Zaradi prisotnosti vitamina B6 in Biotina, pomaga ravno lomljivim lasjem z dodatno krepitvijo. Šampon  (ANTI-BREAKAGE SHAMPOO) in balzam (ANTI-BREAKAGE CONDITIONER) seveda uporabljam skupaj in razlika v sami strukturi mojih las je po mesecu dni več kot očitna. Najboljši občutek po umivanju las pa je občutek, kot bi ravnokar prišla iz salona.

Vsi produkti bogati z vitaminom B6 in biotinom resnično krepijo moje lase od znotraj  in moj las naredi bolj prožen. Poleg tega spodbuja rast las in moji lasje se ne cepijo več. Poleg uporabljam za mene najboljši produkt za nočno nego las ANTI-BREAKAGE NIGHT SERUM. Je najboljši produkt, ki sem ga kadarkoli uporabljala, kajti preprečuje zlom las in se ga nanese pred spanjem. Tako se moji lasje zjutraj enostavno češejo, brez zapletanja. Za mehke lase in dodatno zaščito, pa uporabljam ANTI-BREAKAGE CREAM.

Zelo sem vesela za profesionalno serijo L'Oreal Serie Expert z vitaminom B6 in Biotinom, saj ravno Biotin povečuje elastičnost las, kar ima za posledico manj razpokane lase. Moja stiska ob uničenih lasjeh je bila velika in sem zelo srečna, da sem to stisko rešila z linijo  L'Oreal Serie Expert . Moji lasje so končno zdravi, lepi in živahni!  L'Oreal nikoli ne razočara!
 

Instagram objave

Oglejte si objave na Instagramu

Facebook objave

Spremljajte objave na Facebook-u

Kontaktirajte avtorja

isabellastylefashion@gmail.com