Setničar


Kvaliteten cilindrični vložek je bistvo vaše varnosti in prva ovira za nepridiprave, ki želijo vstopiti v vaše prostore. Eden najpomembnejših elementov je ključavnica. Ko sem se odločala za nakup ključavnice, me je prepričalo podjetje s tradicijo Setničar. 

Moja izkušnja s podjetjem Setničar, je zelo pozitivna. So zelo odzivni, strokovni in korektni. Imajo tudi ugodne cene predvsem pa sem bila zadovoljna z osebjem, ki se hitro odzivajo in nudijo strokovno pomoč. Zato bi vas želela seznaniti s pomembnimi dejstvi, kadar se odločite za nakup dobre ključavnice. Danes se od varnostnega cilindričnega vložka namreč pričakuje nadzor nad izdelanimi ključi z varnostno kartico, udobje enega ključa in protivlomno varnost. Zaradi velikega števila cilindričnih vložkov na trgu so na Evropskem centru za varstvo potrošnikov sprejeli standard SIST EN 1303:2005 v katerem je cilindrični vložek tehnično in varnostno klasificiran.

Z zaupanja vrednimi proizvajalci Setničar, ki vam lahko ponudijo izdelke v vseh varnostnih stopnjah in vseh cenovnih razredih sodelujem že nekaj časa. Poleg nadzora nad kopiranjem ključev, sistema generalnega ključa in visoke varnosti pa vam lahko z izdelki omenjenih proizvajalcev ponudijo tudi predelavo cilindričnih vložkov ob izgubi ključa. Namesto menjave cilindričnega vložka oziroma v določenih primerih celotnega sistema, vam z menjavo kode cilindričnega vložka le tega predelajo in izdelajo nov ključ. Ob nakupu vložka za obstoječa vrata se lahko odločite za modularno zgradbo vložka. Tako hranite obstoječe ključe in zmanjšate stroške. Pri menjavi vrat jih naročite brez vložka, dolžino obstoječega vložka vam prilagodijo novim vratom. Lahko vam ponudijo obojestransko odklepanje. S posebno obojestransko sklopko v cilindričnem vložku omogočijo odklepanje vrat četudi je na notranji strani vrat vstavljen ključ. Odklepni gumb na notranji strani vložka. Pomeni, da od znotraj odklenete vrata brez ključa. Tako vam k vratom ni potrebno jemati ključa ali imeti ključ pri vratih kar varnostno ni najbolje. Običajno so skupne dolžine varnostnih vložkov od 70 do 100 mm (odvisno od debeline vrat), na voljo pa so v treh izvedbah, odvisno od konstrukcije protivlomnih vrat. S posebnimi cilindričnimi vložki s patentiranim  profilom in kartico je onemogočeno ponarejanje ključev, vi pa imate  popoln nadzor nad tem, kdo lahko odpira katera vrata.

Jaz sem se odločila za zaščita modelov cilindrov in ključev, saj je relativno nova praksa pri nas. Delujoča integralna zaščita ima tri elemente: pravno (patent), fizično (aktivni element na ključu) in proceduralno (varnostna kartica).

Lahko pa vam izdelajo tudi tablice po vaših željah v različnih barvah in s poljubno izbrano tipografijo pisave. Tablice za vrata in napisne ploščice so lahko samolepilne ali z luknjicami za privijačenje. Označitvene tablice stanovanjskih enot v večstanovanjskih stavbah ustrezajo zakonski uredbi.


V svojem dolgoročnem sodelovanju s podjetjem Setničar d.o.o. sem se zelo veliko naučila; tako glede spoznavanja novih produktov ključavnic in spoznavanje dobrih kakovostnih ponudnikov, koga izbrati za nakup varne ključavnice in dobre storitve. Najbolj me je presenetilo dejstvo zaposlenih podjetja Setničar, saj je prijazno ter strokovno pomagajo svojim naročnikom pri izbiri dobre ključavnice za svoj dom.
 

Instagram objave

Oglejte si objave na Instagramu

Facebook objave

Spremljajte objave na Facebook-u

Kontaktirajte avtorja

isabellastylefashion@gmail.com