Za dobro zaščito kože z Eucerin pH5 kremo

Drage moje bralke, v današnjem prispevku vam predstavljam Eucerin pH5 kremo, za vse tiste, ki imate spomladanske alergije. Naravna bariera koža je vsak dan na preizkušnji. Zato je prav, da kožo dobro zaščitimo in negujemo. Eucerin pH5 krema  dokazano okrepi naravno zaščitno bariero kože, zagotavlja odlično učinkovitost in zelo dober odziv kože tudi pri poškodovani koži, tudi pri koži alergikov.Koža ima dobro razvit svoj sistem obrambnih mehanizmov, ki povrhnjico ščitijo pred okoljskimi vplivi, vdorom tujih organizmov in cvetnega prahu.

Krema za obraz in telo Eucerin pH5 koži pomaga obnoviti pH raven od znotraj navzven, s čimer preprečuje do 90 odstotkov prodiranja cvetnega prahu v kožo. Zato je kreme iz linije Eucerin pH5 odlična za kožo, ki so jo prizadele spomladanske alergije. Dekspantenol je ena izmed sestavin v formuli, ki spodbuja celjenje ran, zato izdelek daje dolgotrajno zaščito ter mehko in gladko kožo. Hkrati pa je dekspantenol izjemno učinkovita vlažilna snov, ki izboljša vlaženje kože ter tako pomaga zmanjšati izgubo vode ter ohraniti mehkobo in prožnost kože.

Nežna, a učinkovita krema za obraz in telo aktivira naravne obrambne mehanizme kože. Vsebuje pH5 encimsko zaščito, ki klinično dokazano aktivira koži lastne encime. Z okrepitvijo naravnih obrambnih mehanizmov kože od znotraj ta edinstvena formula pomaga obnoviti pH-raven, spodbuja obnavljanje kože in napolni koži lastne zaloge vlage za do 24 ur.

 

Instagram objave

Oglejte si objave na Instagramu

Facebook objave

Spremljajte objave na Facebook-u

Kontaktirajte avtorja

isabellastylefashion@gmail.com