Popolna nega las z Orofluidom

Ker sodim med tiste, ki imajo že po naravi bolj suhe lase in si jih barvam, poleg tega sem zelo izpostavljena soncu, se zavedam, da bo prihajajoče poletje pustilo močne sledi na njih. Zato sem se odločila, da je skrajni čas, da se jim posvetim in jim povrnem zdravje in sijaj.

Predstavila vam bom skrbno izbrane izdelke s katerimi po novem čistim in negujem lase in lasišče. Svojim lasem privoščim nego trikrat na teden. Med umivanjem lasišča temeljito zmasiram z blazinicami prstov, da spodbudim kroženje krvi, kar blagodejno delouje na lasne mešičke, zavira pa tudi izpadanje las in pospeši njihovo rast. Ko lase umijem, jih z brisačo ne drgnem, temveč jih le rahlo popivnam. K lepimi lasem pomagajo tudi maske, saj z njimi lahko obnovimo prizadete konice in celoten las. Uporabljam priznano kozmetiko, OROFLUIDO, ki je odlična, z vidnimi preizkušenimi pozitivnimi rezulati.

Kako poteka moja popolna nega las?

Preden jih začnem umivati jih vedno dobro razčešem. Potem jih zmočim s toplo vodo, saj le ta odpre povrhnjico las in umije olje ter umazanijo, potema pa hladno, da zapre povrhnjico.

Na dlan zlijem malce  OROFLUIDO ŠAMPON ZA LASE, ga razmažem po dlaneh in s prsti nanesem na lasišče. Pomembno je, da šampon nanesem vedno naravnost na lasišče, ne na konice las. Potem šampon odstranim z hladno vodo. Jaz osebno ker ima dolge lase, šampon nanesem dvakrat. To pa je zato, ker prvi nanos odstrani olje in umazanijo, drugi nanos pa zato, da šampon učinkuje negovalno. Potem nanesem OROFLUIDO BALZAM ZA ZAŠČITO BARVANIH LAS, ga zelo dobro vmasiram in pustim delovati nekaj minut, nato balzam dobro sperem. Enkrat na teden pa si dam OROFLUIDO MASKO ZA LASE, ki jo pustim delovati pol ure za dodatno zaščito mojiih las.

Uporaba OROFLUIDO lasne kozmetike je izboljšala teksturo mojih las in jih vitalizirala, posledično pa podarila mojim lasem izjemen sijaj, ki traja in traja. Resnično priporočam, da preizkusite te izjemne izdelke in lasem v teh pomladnih dneh, ko so utrujeni od zime, podarite izdatno nego pred poletjem.


 

Instagram objave

Oglejte si objave na Instagramu

Facebook objave

Spremljajte objave na Facebook-u

Kontaktirajte avtorja

isabellastylefashion@gmail.com