PARFUM SOLARISSIMO MARETTIMO EDT

Verjetno se vsi strinjamo s tem, da je veliko težje izbirati darila za moške kot za ženske? Po mojem mnenju zagotovo. Vsako kupovanje daril za mojega izbranca je nov izziv. Res je, da moški cenijo zlasti praktična darila, ampak po drugi strani nihče noče podarjati za darilo čisto praktičnih stvari. Ko pa se malo zamislite, lahko najdete stvari, v katerih se povezujeta koristnost z originalnostjo.

V nadaljevanju si lahko ogledate moje tokratno darilo za mojega izbranca, parfum  MARETTIMO. Parfum, ki ponuja POTOVANJE OD MORJA DO NEBA! Ker moj izbranec obožuje morje, je ravno ta parfum kot idealna priložnost zanj! Zakaj? Ker takega dragulja si zagotovo ne bo kupil sam.

Solarissimo Marettimo – magija treh sestavin:
Ø limone, kalipsona in cedre.

MARETTIMO je mešanica hladnega morskega vetrca in toplega sonca v zenitu. Obljuba pobega in svobode.


Nakup parfuma za darilo je vsekakor najboljša izbira. Najbolje je, če izbereš dišavo, za katero veš, da mu je všeč, ali jo je celo nekoč uporabljal. Ker si upam, sem zato izbrala novo dišavo Solarissimo Marettimo, ki jo najdete v parfumerijah po Sloveniji. V takem primeru mu lahko izbereš tudi podoben, soroden vonj in tako bosta zadovoljna oba.
 

Instagram objave

Oglejte si objave na Instagramu

Facebook objave

Spremljajte objave na Facebook-u

Kontaktirajte avtorja

isabellastylefashion@gmail.com