Naravna barva za lase - Radico COLOUR ME ORGANIC.

Barve za lase niso tako nedolžne kot si mislimo, lasišče je zelo dobro prekrvavljeno, zato je možnost vstopa raznih kemikalij v naš krvni obtok še toliko večja. Meni osebno nič ne pomaga lep odtenek barve in imam zaradi tega prhljaj, srbeče lasišče, izpadanje las, lasje so suhi in brez leska.  Zato sem se odločila za naravno barvo. Da, prav ste slišale! Moja najljubša barva Radico COLOUR ME ORGANIC.

Posebaj priporočam za ženske, z nekoliko več sivimi lasmi in si običajno želijo barvo las, ki ne bi delovala umetno ter pusto.

Kako jo uporabljaš?

Pri barvanju las doma sem za pomoč prosila svojo mamo, saj gre za potrpežljivo in natančno opravilo. Barvamo na čiste lase, barvo pa nanesemo najprej na narastek (kjer imam mimogrede kar nekaj sivih). Nanašamo jo pramen po pramenu, na laseh pa mora biti dovolj barve, da bo prijela. V nasprotnem primeru postanejo lisasti. Čelo si pred barvanjem namažemo s kremo in s tem zaščitimo kožo ter si olajšamo čiščenje barve s čela. Barvo z ušes je najbolje takoj sprati. Koža zaradi stika z barvo sicer ob uporabi naravnih barv ne bo lisasta. 

Izbrala sem za svoj narastej temno rjavo, ki je najbližja moji naravni barvi las
Je 100 % naraven rastlinski prah za barvanje las, s certifikatom ECOCERT.

Barva za lase COLOUR ME ORGANIC ne odpira lasne povrhnjice, zato ne poškoduje las. Barva obda lasno steblo in ga tako ščiti in hrani ter jim povrne naravni sijaj.

Jaz imam seveda tehniko barvanja Balayage in zato sem si z naravno barvo prebarvala le narastek. Barvanje narastka je pokazal odličen rezultat, kot vidite na sliki. Menim, da moja pričeska deluje zelo ekstravagantno in nadvse trendovsko. Kaj pa ve mislite? 

Instagram objave

Oglejte si objave na Instagramu

Facebook objave

Spremljajte objave na Facebook-u

Kontaktirajte avtorja

isabellastylefashion@gmail.com