Prišla je nova linija NIVEA Hairmilk

Poletne sproščene pričeske so najlepše, če imajo lasje naraven volumen in izžarevajo moč. Spomladi več lasnih mešičkov preide v fazo mirovanja, kar se nadaljuje tudi v poletnem času. S svojo novo modro linijo za nego las NIVEA sem se odločila, da svojim lasem vdihnem novo življenje. NIVEA je ravno zdaj predstavila novo linijo NIVEA Hairmilk. Takoj me je prepričala za preizkus!

Glede na mojo strukturo las sem se odločila za linijo Hairmilk za tanke in poškodovane lase. Nova linija Hairmilk lasem zagotavlja natančno takšno nego, kot jo potrebujejo glede na svojo strukturo, zato formula ne obteži las. 

Učinek se je hitro pokazal in sicer Formula nove linije Hairmilk (negovalni šampon in balzam) ponuja 7 dodatnih učinkov za vse potrebe suhih, poškodovanih las. Po nanosu sem občutila prenovo mojih las, ne da bi jih obtežil, tudi globinsko neguje, odpravlja vozle, okrepi lase in jih zaščiti pred toploto ter jim podari volumen in sijaj. Njegovo lahko formulo lahko nanesete na suhe ali vlažne lase in je ni treba izpirati, zato je popolna za uporabo po šamponiranju ali pred oblikovanjem las. Lasje so popolno obnovljeni in preprosto lepi, polni volumna, sijoči in voljni. V osrčju formule so mlečni proteini, naravno pridobljene sestavine, ki okrepijo lase od znotraj in jih temeljito obnovijo, da postanejo voljni na otip. Poleg tega formula vsebuje Eucerit®, ki zapre površino las in jih tako zaščiti pred zunanjimi vplivi. Eucerit®, imenovan tudi »lepotni vosek«, je razvila NIVEA, ki ga ima tudi v lasti, pridobivajo pa ga iz naravnega lanolina. Lasem podari čudovit sijaj.

Navdušena nad novo linijo Nivea Hairmilk, ki združuje najboljše vidike dediščine in inovacije: za lase, ki so obnovljeni, lepi in polni novega življenja.


PriporočamJ
 

Instagram objave

Oglejte si objave na Instagramu

Facebook objave

Spremljajte objave na Facebook-u

Kontaktirajte avtorja

isabellastylefashion@gmail.com