Parfumska verižica by Rebeka Dremelj


Pred vami je vaš novi, medaljon na verižici in parfumsko blazinico odišavite z najljubšim parfumom MySpirit!

Za sijočo žensko in čutno dišavo....
Ker obstajajo dišave, brez katerih ne morete in ko najdete tisto, ki ostaja vaša za vedno. ..Jaz sem svojo našla, najljubši parfum Myspirit. 

Note parfumske blazinice, ki ustvarjajo posebno dišavo. Rebeka Dremelj je namreč lansirala svojo legendarno dišavo, parfumsko blazinico, ki jo odišavite z najljubšim parfumom MySpirit.
Njena nova parfumska dišava, ki jo je oblikovala, je oblikovana z lepim dizajnom, ki priča o edinstveni ideji in kakovosti. Predvsem sem navdušena, nad načinom nošenja parfuma. NOV NAČIN NOŠENJA PARFUMA s parfumsko verižico 3 v 1.

Kaj to pomeni za vas?

·        Dišite dolgo in hkrati ste v stilu in parfum prilagajajte glede na situacijo.

·        Parfum nosite brez nanašanja na kožo: idealen za vse, ki iz različnih razlogov parfuma ne želijo nanašati na kožo, pa bi vseeno rade dišale.

·        Dišite in hkrati nosite lep kos nakita, ki je popoln modni dodatek in pristaja vsem oblačilom.

·        Nošenje parfuma prilagajajte glede na situacije dneva: kadar na sebi ne želite parfuma, jo preprosto snamete in ponovno nadenete, ko bi spet radi dišali.

·        Sredi dneva že lahko dišite drugače kot zjutraj: preprosto zamenjate parfumsko blazinico in jo popršite z drugim parfumom, ter vstavite v medaljon.

·        Dišite dlje in še prihranite: parfumsko blazinico s parfumom popršite 2-3 krat in dišali boste 3 do 5 dni.

·        Prilagajajte intenzivnost svojega parfuma: s številom nanosov parfuma uravnavajte intenzivnost vonja.

·        Elegantna verižica z okrasnim medaljonom predstavlja popoln modni dodatek, ki pristaja vsem oblačilom. Izbirate lahko med štirimi motivi medaljonov na parfumski verižici: vila, drevo, rozeta, metulj.

·        Vaš osebni talisman: motiv medaljona na parfumski verižici je lahko vaš osebni amulet.

·        Odlično darilo, ki bo navdušilo vsako žensko: prelep motiv, popoln modni dodatek, zanimiv način nošenja parfuma in še več.

Kakšen je način nošenja parfuma myspirit s parfumsko verižico 3v1?

Način nošenja je preprost, odprete medaljon na verižici in parfumsko blazinico odišavite z najljubšim parfumom MySpirit.

Tovrstna oblika nošenja parfuma že sama nakazuje na dišavo, ki je izredno zapeljiva. Sama menim, da je namenjena drznim in prefinjenim ženskam femme fatale, katerim svet leži pred nogami... Nihče se jim ne more upreti...

In za konec še misel, ki naj pospremi prekrasen parfum MySpirit s parfumsko verižico 3 v 1. : SREČA JE ČAROBNA. PODARITE JO!

 

Instagram objave

Oglejte si objave na Instagramu

Facebook objave

Spremljajte objave na Facebook-u

Kontaktirajte avtorja

isabellastylefashion@gmail.com