Pametna ura je hit

Pametne ure so vendo bolj nepogrešljiv del našega življenja in mode. So ličen modni dodatek za različne priložnosti. Pametna ura uspešno nadomešča vse funkcije klasične ure in jo dopolnjuje s funkcijami pametnega telefona. Na voljo imate ogromno različnih modelov, zato je lahko odločitev med njimi zelo težka. 

Jaz sem svojo izbrala v Svet telefonije, kjer poleg strokovnega svetovanja, dobite dobro ceno in kar je najbolj pomembno kvaliteto. Ker sem navdušena nad tehniko, nad uporabo pametnih ur, vam bi želela predstqviti pomembne lastnosti pametnih ur. Lahko jo uporabljate povsem samostojno kot klasično elektronsko uro ali v kombinaciji s pametnim telefonom povezana preko BT ter samostojno povsem enako kot pametni telefon z opcijo vstavitve SIM kartice v uro. Osnovne funkcije pametnih ur pa so predvajanje glasbe, štetje korakov in podpiranje različnih aplikacij. Ostale funkcije pa se od naprave do naprave razlikujejo. Nekatere imajo lahko vgrajen merilec srčnega utripa ali glasovne ukaze, razlikujejo pa se tudi po naboru ponujenih aplikacij. Lahko pa delujejo celo povsem neodvisno od vašega telefona in s pomočjo lastne sim kartice omogočajo tudi klicanje ali prejemanje SMS-ov, ponašajo pa se lahko tudi z GPS senzorji in zaslonom na dotik. Od ponujenih funkcij pa je odvisna tudi življenjska doba baterije, in če ne želite ure polniti prepogosto, je potrebno ob nakupu dobro razmisliti tudi o tem.

Jaz osebno pametno uro uporabljam s funkcijo GPS-ja, kar dejansko pomeni, da mi ni več treba nositi s seboj telefona, da bi lahko izkoristila njene funkcionalnosti, na primer imela vpogled v število pretečenih kilometrov ali z uporabo brezžičnih slušalk poslušala glasbo, ki sem si jo je prej naložila na uro.
Da ne govorim kako prav mi pride uporaba pametne ure pri hčeri, ko teka po igrišču. Ura je namenjena temu, da je moja hči varnejša in bolj dosegljiva, jaz pa manj histerična, ko se ne oglaša na telefon. Uro ima na roki, kar omogoča, da se po njej tudi pogovarjava, ko se igra.


Danes se ure vračajo na zapestja, a ne več le v funkciji informiranja o času in kot modni dodatek. To so nosljivi računalniki, ki nam olajšajo marsikatero dnevno opravilo. In če pri klasičnih ročnih urah izbiramo predvsem po videzu, smo pri pametnih urah enako pozorni na njihovo ”drobovje”. Svojo lahko izberete v spletni trgovini Svettelefonije.
 

Instagram objave

Oglejte si objave na Instagramu

Facebook objave

Spremljajte objave na Facebook-u

Kontaktirajte avtorja

isabellastylefashion@gmail.com