Make up ideja z DM kolekcija TREND IT UP


Danes bi vam želela predstaviti DM kolekcijo TREND IT UP, ki je fenomenalna. Posebaj bi se osredotočila na make up tvojih ustnic.

Kolekcija ličil DM KOLEKCIJO TREND IT UP, s skrbno izbranimi barvami in inovativnimi izdelki so na voljo izključno v dm prodajalnah. Nad uporabo sem navdušena in pestrim izborom. Osebno menim, da poudarjajo osebni slog in individualno lepoto za vse ženske, ki se podrejajo lepotnim zapovedim.
Šminke lahkotnih pink odtenkov, pa tudi barva mesa, popolna kombinacija za rjavolaske svetlejših tonov, kot sem sama. Preizkusila sem nekaj vrst šmink, glosov in celo maskaro, ki je fenomenalna.  Najbolj posrečena rešitev je, da šminko uskladiš z eno od barv tvoje kombinacije oblačil. V poštev pridejo tudi bleščila in tudi ultrapopularne mat šminke. Da bodo tvoje ustnice videti še lepše, jih moraš pravilno obrobiti. Tako boš poudarila njihovo naravno polnost ali pa jih boš - če izbereš svetlejši odtenek - naredila še polnejše. Po nanosu šminke ni treba vedno nanesti bleščila. Dovolj je, da ga nežno vtapkaš na sredino ustnic, da tako poudariš njihovo naravno obliko in jim daš le kanček sijaja. Najraje stavim na močno poudarjene trepalnice z maskaro Be Yu in večno šminko v barvi mesa. Da bodo tvoji pogledi še bolj zapeljivi in posebni, oči z rjavimi toni zasenčite nekoliko višje in ostreje.
Ponudba DM kolekcijo TREND IT UP je zelo pestra in najdejo se poleg tudi številne znamke, ki jih moč kupiti v dm prodajalnah. Zelo rada preizkušam ličila in vedno sem v iskanju nečesa novega, kar bi dodala svoji zbirki. Premamijo me barve, bleščice in lepa pakiranja. Tokrat me je dm prodajalna presenetila z nekaj zelo lepih izdelkov, ki so me glede na znamko ali ceno prepričali o svoji kakovosti!


 

Instagram objave

Oglejte si objave na Instagramu

Facebook objave

Spremljajte objave na Facebook-u

Kontaktirajte avtorja

isabellastylefashion@gmail.com