Z Eucerinom v pomlad

Čas, ki ga boste namenili negi vaše kože pozimi se bo zagotovo obrestoval, ko pride pomlad. V današnjem prispevku vam predstavljam svojo nego kože z Eucerinom, ki ga toplo prirporočam. Lepotni rituali z Eucerinom lahko postanejo vaš najljubši način za počitek in sprostitev v zavetju vašega doma. Ker vsi hrepenimo po popolnem spomladanskem videzu, a tega bomo dosegli le z uporabo Eucerin kreme, ki se mi zdi najbolj ustrezna nega kože v zimskem času. Uporabljajte sestavine, ki ne le sproščajo vašo kožo, ampak jo tudi oskrbujejo z vitamini, kar Eucerin zagotovo je!

Katero kremo uporabljam jaz?

Eucerin ELASTICITY+FILLER dnevna krema okrepi strukturo kože, tako da izboljša njeno prožnost in zapolni globoke gube.Edinstvena in inovativna formula zagotavlja številne učinke proti staranju. Arctiin (aktivna sestavina, ki dokazano pospeši obnavljanje kolagena v kožnih celicah) deluje skupaj s silimarinom (močan antioksidant, ki ščiti kolagen in elastin pred razkrojem in izboljša prekrvitev kože na celični ravni). Formula je obogatena tudi z visoko- in nizkomolekularno hialuronsko kislino, ki vidno zapolni gube. Koža je čvrsta in gladka na otip ter je videti sveža in sijoča.Eucerin ELASTICITY+FILLER dnevna krema vsebuje tudi ZF 15 z UVA-filtrom za dodatno zaščito pred UV-žarki, ki lahko poglobijo gube in pospešijo staranje kože.

Eucerin ELASTICITY+FILLER nočna krema okrepi kožo, tako da izboljša njeno prožnost in zapolni gube.Edinstvena in inovativna formula zagotavlja številne učinke proti staranju. Arctiin (aktivna sestavina, ki dokazano pospeši obnavljanje kolagena v kožnih celicah) deluje skupaj s silimarinom (močan antioksidant, ki ščiti kolagen in elastin pred razkrojem in izboljša prekrvitev kože na celični ravni). Formula vsebuje tudi visoko- in nizkomolekularno hialuronsko kislino, ki vidno zapolni gube. Koža je na otip čvrsta in gladka ter je videti sveža in sijoča.Eucerin ELASTICITY+FILLER nočna krema vsebuje tudi arganovo olje. Ker je bogato z negovalnimi lipidi, ponoči pomaga pri regeneraciji in zgladi površino kože.površino. Po uporabi tega pomirjajočega olja koža postane svilnato mehka.
Eucerin ELASTICITY+FILLER oljni serum zagotavlja številne učinke proti staranju. Hranilna formula, ki vsebuje olje pegastega badlja,vitamin E in arganovo olje, izboljša prožnost kože, jo naredi čvrstejšo, okrepi njeno naravno odpornost in zgladi njeno površino. Po uporabi tega pomirjajočega olja koža postane svilnato mehka. 

Instagram objave

Oglejte si objave na Instagramu

Facebook objave

Spremljajte objave na Facebook-u

Kontaktirajte avtorja

isabellastylefashion@gmail.com