POSTQUAM krema za njega in njo

POSTQUAM krema je preprosta rešitev in zadnjih hit med kremami proti gubam, ki vlaži, hrani, neguje kožo, zraven tega pa več kot učinkovito gladi in odpravlja gubice. Glavna sestavina te hit kreme je matični mleček, ki velja za neverjetno pomlajevalno snov. Če samo pomislite, da je to sestavina, ki ima moč spremeniti običajno čebelo v matico, si zagotovo lahko predstavljate kakšno moč ima šele kot pametno izkoriščen 'anti-age' dodatek. Skupaj s sorbitolom, algami, izvlečkom limone in pasijonke ter vitaminoma C in E poskrbi za to, da dobi vaša koža vse, kar potrebuje za mladosten videz brez gubic in madežev.

Dovolite, da vam predstavim nekaj razlogov, zakaj je krema Unique 3in1 najboljša  krema. Unique 3in1 je univerzalna, kar pomeni, da je namenjena tako ženskam kot moškim, tako tistim, ki so se ravnokar srečali s prvimi gubicami, kot tistim, ki jih uspešno gladilo že desetletja in tudi tistim, ki jih sploh še nimajo. Krema je namenjena vsem tipom kože, zato z njo enostavno ne morete zgrešiti.

PostQuam Unique je kvalitetna krema proti gubam, ki aktivno deluje na koži, jaz sem zato potrebovala nekaj dni, da se je moja koža privadila a sem že po prvem naosu vedela, da se dejansko nekaj dogaja.


Zelo sem vesela, da zagotavlja kvalitetno nego, ki ob redni uporabi in čiščenju kože, bistveno zmanjša vidne znake staranja, mojo kožo pa naredi mehko in prijetno na otip! PriporočamJ


Kremo lahko naročiš na www.odstrani-gube.siwww.odstrani-gube.si oz. stevilki 031 401 302.

 

Instagram objave

Oglejte si objave na Instagramu

Facebook objave

Spremljajte objave na Facebook-u

Kontaktirajte avtorja

isabellastylefashion@gmail.com