Plantae-Izberi zeleno


Koža je naš največji organ in najbolj izpostavljena v smsilu vidnosti našega videza. Ker sem zagovornik dobre nege kože, si omislite si vedno zase kvalitetno kremo, kvalitetno čistilno sredstvo in vse za odlično nego vaše kože. Le tako na vaši koži obraza ne bo nič hudega.

In verjemi, niste sami v tej situaciji prav vsaka izmed nas se lahko srečuje z nepravilnostim na koži, gubice, izpadanje las, postarana in neelastična koža, strije, celulit, viseča koža, akne itd. To nas lahko omejuje, pa vendar le, če se ne znamo zoperstaviti z dobro nego kože  in ne živimo v ravnovesju sami s seboj ter z naravo. Odkrila sem Plantae...

Plantae je družinsko podjetje iz Nove Zelandije, ki izdeluje izdelke za nego kože iz organsko certificiranih sestavin. Linijo izdelkov Plantae odlikuje certifikat BioGro, ki zagotavlja, da so vsi izdelki narejeni iz več kot 95% organsko certificiranih naravnih sestavin.
Izdelki Plantae so certificirani z BioGro certifikatom, ki pomeni, da izdelki ne vsebujejo škodljivih kemikalij, kot so phenoxyethanol, parabeni, mineralna olja, umetna barvila, umetni vonji, propilen glikol in formaldehid. Prav tako ne dovoljujejo uporabe gensko spremenjenih organizmov ali testiranj na živalih.

Ker so me takop navdušili z sestavinami in odličnostjo, sem preizkusila dnevno kremo z granatnim jabolkom ter Tonik-Eterična Voda Vrtnice Otto. Opis sledi v nadaljevanju.


Organski losjon proti gubam z rastlinskim izvlečkom. Edinstvena sinergijska mešanica izvlečka borovega lubja in lista črnega ribeza, ki blagodejno vplivata na prekrvavitev, preprečujeta staranje in naredita vašo kožo gladko. Regenerativni antioksidant, ki vsebuje omega 3,6 in 9 maščobne kisline, bogat z vitaminom C.

Kako kremo uporabljam jaz?

Po čiščenju obraza si jo nanesem in uporabim tonik. Kremo z nežo vtrem na obraz, vrat in dekolte.


Sinergijska mešanica organskega olja bolgarske vrtnice in čiste destilirane vode iz sveže nabranih listov vrtnic z listi črnega ribeza in izvlečka iz lubja bora. Izdelek ne vsebuje parabenov, fenoksietanola, mineralnih olj, polietilenglikola, GSO, umetnih barvil in sintetičnih dišav. Organski losjon proti gubam z rastlinskim izvlečkom. Edinstvena sinergijska mešanica izvlečka borovega lubja in lista črnega ribeza, ki blagodejno vplivata na prekrvavitev, preprečujeta staranje in naredita vašo kožo gladko. Sveže destilirana voda iz cvetov vrtnice, ki deluje proti vnetju in ima pomirjevalni in vlažilni učinek.

Kako kremo uporabljam jaz?

Zaprem oči in nežno s pršilom nanesem tonik na obraz, da očvrsti in osveži mojo kožo. Uporabljam ga vsak dan po čiščenju obraza. Za najboljše rezultate priporočam, da si zatem vedno nanesite Plantae dnevno kremo iz granatnega jabolka.

Kot velja za marsikaj v življenju, se tudi pri negi kože držite pravila, da je boljša preventiva kot kurativa. Številni izdelki seveda lahko izboljšajo videz kože, saj jo navlažijo in obogatijo z vitamini. Plantae navdušuje in učinkovito deluje. Priporočam J


 

Instagram objave

Oglejte si objave na Instagramu

Facebook objave

Spremljajte objave na Facebook-u

Kontaktirajte avtorja

isabellastylefashion@gmail.com