FREDDY osvaja tudi v Sloveniji

Ja prav ste slišali, podjetje MODUM d.o.o., je blagovno znamko FREDDY sprejelo z velikim navdušenjem, zato so leta 2016 postali generalni zastopnik in uvoznik oblačil FREDDY za Slovenijo.

Od navdušenja in veselja sem se takoj odločila za nakup. Odločila sem se za WR.UP® hlače, temno modre, z nizkim pasom. So najbolj udobne hlače kar sem jih kadarkoli imela. Ko sem jih preizkusila, sem takoj videla, da so zelo udobne zaradi svoje elastičnosti, brez kakršnegakoli tiščanja in predvsem za oblikovanje neverjetne postave oziroma vaše zadnjice.  

Moja izkušnja in zgodba s FREDDY hlačami je čudovita zgodba o uspehu, stilu, samozavesti in ženstvenosti. Ker že od nekdaj verjamem v blagovno znamko FREDDY, sem prepričana, da bo osvojila tudi vas. Najbolj me navduši dejstvo, da poudari tvojo ženstvenost tako, da oblikuje tvojo zadnjico, stegna in pas. Ker sem bolj drobne postave, sem se odločila za nizek pas, saj optično podaljša noge, moja zadnjica pa je videti bolj poskočna.

Police Freddy mode so zagotovo trenutno najbolj priljubljene; WR.UP® hlače, ki jih dobite v vseh možnih spomladanskih barvah kot so, bele hlače, v sivih, roza odtenkih. Večne hlače kot jih poimenuje jaz in so za vse priložnosti, pa v klasični modri in črni barvi. Če pa želite, da je vaš outfit zanimivejši, se morate prepustiti navdihu Freddy. Lahko dodate pas v barvi svojih čevljev ali torbice ter nakita, lahko se poigrate s staro ruto in jo spremenite v zanimiv pas ali pa na hlače pripnete sponke, jih okrasite z broškami, ki se vračajo med trende.


Zame je zagotovo modni trend za letošnjo pomlad FREDDY WR.UP® hlače, saj imajo vse tisto kar sem že dolgo časa čakala!


 

Instagram objave

Oglejte si objave na Instagramu

Facebook objave

Spremljajte objave na Facebook-u

Kontaktirajte avtorja

isabellastylefashion@gmail.com