Družina Lipič Passero z dušo in srcem živi s Prekmurjem, kjer je doma gostoljubje, iskrena domačnost in toplina. Tu pobirajo darove prekmurske zemlje, jih predelujejo v okusne jedi in so neposreden del vsake zgodbe posameznega izdelka. S ponosom in veseljem sem lahko del njihove zgodbe in lahko predstavim na svojem blogu dobrote prekmurske zemlje. Tokrat predstavljam Odlične čkolade domače pridelave in narejeni po preizkušenih družinskih receptih, ki so lahko ponos in navdih za kulinarično ustvarjanje.

Posestvo Lipič-Passero združuje širok nabor različnih čokoladnih izdelkov. Ker želijo svojim strankam ponuditi zgolj najboljše, imajo poleg čokolad še vrsto drugih izdelkov.

Se vam je že kdaj zgodilo, da ste v trgovini obstali pred policami s čokolado in niste vedeli katero izbrati?  Brez skrbi, jaz sem našla neverjetno dobro čokolodo. Vsaka sestavina Passero čokolad je skrbno izbrana. Nizka vsebnost sladkorjev, brez dodanih umetnih barvil in aditivov ter prvovrstni kakav najboljše kakovosti iz plantaž.

Čokolade so izvrstne in odličnega okusa. Sprehodite se med novimi sladkimi čokoladnimi izdelki, ki so jih pripravili za vas. Prepustite se sladkim čokoladnim novostim in se potopite v svet čokolade. Jaz sem svoj okus že našla Passero čokolada!Nakoncu bi le dodala: »Izraziti naklonjenost in pravo pozornost na iskreni način, s stilom in pridihom elegance Passero za vsakogar, ki ceni eleganco, prefinjenost in iskrenost«.
 

Instagram objave

Oglejte si objave na Instagramu

Facebook objave

Spremljajte objave na Facebook-u

Kontaktirajte avtorja

isabellastylefashion@gmail.com