Daljepoti, priznana hrvaška kozmetika

Daljepoti iz Hrvaške je ekipa iz hrvaškega trga, ki jo odlikuje dolgoletna tradicija, znanje in profesionalnost. S priznano kozmetiko so na Hrvaškem že vodilni na področju kozmetike. Kot njihova predstavnica vam v dananšnjem prispevku predstavljam tri proizvode, ki so me navdušili v tej meri, da jih toplo priporočam tudi vam.


Predstavila bi svoj nov tekoči puder Malu Wilz Velvet Touch Foundation, ki ga obožujem in priporočam vsem tistim, ki želite izgledati naravno, saj se ob nanosu pudra lahko prekrije tiste male napakice na obrazu in izgled je naraven. Jaz sicer kakšnega blaznega prekrivanja ne potrebujem, bolj puder občasno uporabljam za poenotenje tena. Nanesem si ga tako, da ga v točkah nanesem na čelo, lica, nos in brado in nato razmazujem z gibi navzdol in navzven. Napaka je, ko vidim nekatere punce, ki si ga nanašajo s krožnimi gibi, saj ga s tem zarinemo pod dlačice na obrazu, kar privede do značilnega neenakomernega videza. Tako se puder ne bo opazil na vešemu obrazu in se bo zlil s kožo. Ravno zato mi je všeč Malu Wilz Velvet Touch Foundation. Bleščeč tekoči in kremasti puder vsebuje tehnologijo svetlobe, ki vpliva na povrhnjico in vsebuje delce, ki izražajo in oddajajo svetlobo in omogočajo stalen in enakomeren tok svetlobe za sijočo polt.
    MALU WILZ kozmetični izdelki za čiščenje kože so posebno narejeni za čiščenje, saj se sestavljeni iz posebnih sestavin in imajo vse to kar koža potrebuje.  Po uporabi je moja koža čista in sveža. Kar se dišave tiče, nimam kaj pripomniti kot to, da sem navdušena nad prijetnim vonjem.
Malu Wilz Hyaluronic Max3 Beauty Flash Spray deluje tako, da zmanjša pore, in naredi matiran videz  zdrave kože. 

Instagram objave

Oglejte si objave na Instagramu

Facebook objave

Spremljajte objave na Facebook-u

Kontaktirajte avtorja

isabellastylefashion@gmail.com