Collistar make-up kolekcija pomlad

Doslej še nisem imela veliko priložnosti, da bi preizkusila Collistar izdelke. A, se je tiha želja uresničila in sem prejela presenečenje, z nekaj Collistar izdelki. Tako sem lahko pridobila resničen vpogled v preizkus njihove kakovosti in učinka. Preizkusila sem čudovita laka za nohte v beli in modri barvi, senčilo za oči z dvojnim efektom  v prečudoviti srebrni barvi in bronzer.  Collistar lake odlikujejo edinstvene lastnosti. Lak nohte krepi, je izjemno obstojen, se hitro suši in zagotavlja izjemno gladek videz nohtov.

Vsi izdelki so se mi priljubili takoj, da trenutno druge kozmetike niti ne uporabljam.  Collistar kozmetika se lahko pohvali z najmočnejšim adutom kot je dragocena funkcionalna sestavina vseh njihovih produktov. 

Navdušena sem nad Collistar predvsem zato, da vam lahko predstavim svoj nov Highlihgter, ki ga s pridom uporabljam. Lahko ga uporabiš tudi za senčilo, povsod.. 

Z nekaj triki in izdelki lahko pridobiš sijoč ten, ki da občutek zdrave in lepe polti. Najprej pa poskrbi, da bo koža dobro navlažena in gladka, nato pa jo osvetli z Highlihgterjem. Naneseš ga na mesta, da z njim koži dodaš sijočo barvo in lesk. To je torej zadnji korak pri ustvarjanju sijoče polti. Nanesi ga na predele, čela, nosa, lička in brado ter seveda dekolte. Highlighting All Over je prefinjen izdelek, ki podari koži izjemno svetlobo brez barve. Uporablja se lahko čez tekoče podlage, čez senčila za oči in kjerkoli po telesu, če ga želimo obsijati s čarobno svetlobo. Posebaj sem se navdušila nad izjemno lepi škatlici, ki jo označuje zlata in bela barva.

Collistar me je prevzel in je zelo tesno povezan z modo. Modni ustvarjalci letošnjih modnih revij prikazujejo italijanski stil, ki je nemudoma postal tudi izziv za Collistar. S svojo profesionalno ekipo umetnikov ličenja je ustvaril najboljše, da zadovolji svet mode…novo kolekcijo ličil ''Italian Look''.


Čudovito!
 

Instagram objave

Oglejte si objave na Instagramu

Facebook objave

Spremljajte objave na Facebook-u

Kontaktirajte avtorja

isabellastylefashion@gmail.com