L'ANGELICA zobna krema za občutljive zobe

V tokratnem prispevku predstavljam zbobno pasto L'ANGELICA, ki je zame do sedaj najboljša pasta kar jih poznam.  Inovativna zeliščna zobna krema vsebuje kompleks aktivnih spojin in sistem Cink PCA; ki pomagata preprečevati zobno gnilobo, zobne obloge, zobni kamen in vnetja dlesni. Zobna krema je klinično testirana in zagotavlja zdravo ustno votlino. Zobna krema za OBČUTLJIVE ZOBE vsebuje 100% naravne izvlečke (pridobljene na podlagi dolgoletnih nutracevtičnih izkušenj) goji jagod in ginsenga, ki delujejo protivnetno in antioksidativno. Zaradi svoje formule je zobna krema posebej primerna za občutljive zobe.

Zeliščni inštitut L'Angelica zagotavlja popolno kontrolo vseh proizvodnih postopkov za zagotavljanje visokokvalitetnih in varnih izdelkov, narejenih v Italiji.

Ste vedeli?

Zeliščna zobna pasta L'Angelica za občutljive zobe je prejela najvišjo nagrado zadovoljstva in inovativnosti po izboru slovenskih kupcev v neodvisni raziskavi v več kot 4000 gospodinjstev.Kupite jo na BODIZENSKA.SI, tukaj, kjer je cenopvno bolj ugodna kot pa v ostalih drogerijah.
 

Instagram objave

Oglejte si objave na Instagramu

Facebook objave

Spremljajte objave na Facebook-u

Kontaktirajte avtorja

isabellastylefashion@gmail.com