Bvlgari AQVA DIVINA


Tokrat predstavljam Bvlgari AQVA DIVINA, moj nov dragulj, rojen iz čudes Sredozemskega morja. To je pokrajina svetlobe in vonjav, kjer se čudovite orhideje nežno nagibajo proti morju, središču matere Zemlje. Pokrajina, ki je zahvaljujoč svojim tisočerim boginjam oblikovala pojem ženstvenosti. Pokrajina, ki jo je za zibelko AQUE DIVINE izbral rimski draguljar, ponuja globok pogled v Bvlgarijeve starodavne grško-rimske korenine. Medij, ki izraža neprekosljivo lepoto in čutnost.

V neskončni igri odsevov se olfaktivni in estetski jezik dopolnjujeta: dragi kamni in prefinjene dišave postanejo sodobni talismani.  Utelešajo harmonijo naravnih zakladov kot Venera ob prvi zori sveta. AQUA DIVINA je dragocen biser, ki se skriva v školjki.
 
Kako ga vidim jaz in kje ga dobiš?
 
Stoječa na školjki sredi penečega morja, pod padajočim cvetjem magnolij, uteleša popolno harmonijo in ljubkost. S svojimi valovitimi svetlimi lasmi, s svojim vitkim stasom, zaobljenimi boki in finimi stopali se Venera, katere oči vsebujejo neskončno nežnost, brezkompromisno povzpne na najvišjo stopničko renesančnih lepotic.

Kupiš ga tukaj.
 

 
 

 


 

 

Instagram objave

Oglejte si objave na Instagramu

Facebook objave

Spremljajte objave na Facebook-u

Kontaktirajte avtorja

isabellastylefashion@gmail.com