Vas zanima, kako do res gostih, bujnih trepalnic? Že veste, da je že na voljo posebna maskara za izjemno dolge in goste trepalnice Xtreme Lashes?

Čustva, želje, oči … povedo več kot 1000 besed. Ustvariti dober vtis bo še lažje… z novim kozmetičnim partnerjem, izjemno maskaro Xtreme Lashes, ki poudari izraznost oči in poveča intenzivnost pogleda.

Xtreme Lashes Mascara je moderno, izredno natančno in profesionalno oblikovano kozmetično orodje, ki očem doda novo, sijočo izraznost ter volumen trepalnic poveča skoraj v neskončnost.

Ko govorimo o optičnem in kinetičnem delovanju Xtreme Lashes z uporabo svoje edinstvene ščetke, trepalnice odebeli in natančno loči. Gre za nadvse napredno ščetko, ki s svojo široko krtačko, poudari vaše trepalnice in jih okrepi od korena do konice, zagotavlja ekstremno dolžino in volumen.  Xtreme Lashes  je spoznal, da si ženske širom sveta želijo doseči resnično polne trepalnice,  vendar jim volumenske maskare naredijo trde in lomljive trepalnice. Xtreme Lashes maskara pa s svojimi sestavinami nahrani trepalnice in s formulo, ki ne poškoduje podaljšanih trepalnic. Je torej maskara za izjemno dolge in goste trepalnice vaš nenadomestljiv izdelek. Dolgo obstojna formula na bazi vode. Obogatena z vitaminom B. Posebej priporočljiva za občutljive oči in namenjena vsem, ki nosijo kontaktne leče. Odstranimo jo preprosto z odstranjevalcem ličil za oči in tonikom za čiščenje obraza. Kompatibilna je s podaljšanimi trepalnicami Xtreme Lashes in naravnimi trepalnicami.


 

Instagram objave

Oglejte si objave na Instagramu

Facebook objave

Spremljajte objave na Facebook-u

Kontaktirajte avtorja

isabellastylefashion@gmail.com