Trudijeva ekskluzivna linija kozmetike za vso družino

Nežna, dragocena, bogata s hranili in proteini, narejena iz neobdelanih materialov pridobljenih iz panja kot so med, pelod, medičina, vosek in propolis. To so naravne sestavine, ki so navdihnile linijo kozmetike, Trudi. 

Vsak dar je bil preučen na podlagi njegovih lastnosti, da bi še povečal naravne karakteristike izdelka. Zaradi nežnosti in sladkosti neobdelanih materialov so ti izdelki posebej primerni za vsakodnevno higieno in nego celotne družine. Z edinstvenostjo, ki jo prinašajo izdelki skupaj z imenom Trudi baby care, se lahko higiena otroka prelevi v posebne trenutke za starše in ustvari spomine ter povezanost. 

Danes vse pomembnejša postaja tudi embalaža, v kateri se kozmetika nahaja. Trudi kozmetika me je navdušila tudi zaradi embalaže, saj je aranžirana in pospremljena z energijo. 

V sestavi njihovih šamponov, krem, gelov za prhanje, losjonov in ostalih izdelkov ne boste našli nobenih odvečnih sestavin. Velik poudarek dajejo zlasti na učinkovitost. Posebne omembe so vredni izdelki, ki ne vsebujejo silikonov, parabenov, alkilfenolov, naftnih derivatov niti drugih potencialno škodljivih snovi. 

Zahvaljujoč temu, jih lahko uporabljajo tudi ljudje, ki trpijo zaradi različnih dermatoloških težav. Pripravki TRUDI, so razviti na osnovi najnovejših znanstvenih spoznanj in pred uvedbo na trg morajo prestati strogo testiranje (nikoli pa ne na živalih). 

Naravna kozmetika TRUDI je učinkovita, varna in ne nazadnje tudi ekološka. Za nameček ni niti preveč draga. Blagovna znamka TRUDI zagotovo prevzame vse posameznike, ki nočejo škodovati življenjskemu okolju in stavijo na kakovost po ugodni ceni.
 

Instagram objave

Oglejte si objave na Instagramu

Facebook objave

Spremljajte objave na Facebook-u

Kontaktirajte avtorja

isabellastylefashion@gmail.com