Prehranski dodatki

Danes bom predstavila kvalitetno spletno trgovino Baldrijan.si, ki so me s svojimi izdelki navdušili. Predvsem sem se zaradi načina življenja in hitrega tempa navdušila nad uporabo prehranskih dopolnil. Kaj so prehranska dopolnila? 

Prehranska dopolnila so namenjena izpopolnjevanju običajne prehrane. Že ime "prehranska dopolnila" pove, da prehranska dopolnila ne morejo nadomestiti zdrave uravnotežene prehrane. Prehranska dopolnila le dopolnijo in obogatijo tisti del snovi, ki ga v enolični prehrani navadno izpuščamo. Dandanes se neredno prehranjujemo, prepogosto s predhodno predelano in osiromašeno hrano, živimo stresno in ravno zato so potrebna prehranska dopolnila. Predstavljam v nadaljevanju nekaj prehranskih dopolnil, za katere menim, da bi jih lahko jemal prav vsak:

Odkritje substance Q10 je bilo revolucionarno in je njenega odkritelja, prof. Dr. Petra Mitchella, pripeljalo do Nobelove nagrade.
Q10 ima v našem telesu zelo pomembno vlogo. Prisoten je po celem telesu in zagotavlja kar 95% energije našega telesa. Maščobe in sladkorje pretvarja v energijo v obliki ATP. Koencim Q10 je ena izmed redkih substanc (kot L-karnitin), ki se lahko v telesu ob pravilni prehrani proizvaja sama.
Prehransko dopolnilo Koencim Q10 je odličen vir koencima Q10 in pomaga pri izboljšanju splošnega stanja organizma.

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.
Ker imam sama težvae s sklepi sem odkrila revolucionarno prehransko dopolnilo, ki je odlično in učinkovito.

Prehransko dopolnilo vsebuje izvlečka bosvelije in kurkume.
Bosvelija (Boswellia serrata) je drevo, ki raste v suhih predelih Indije, Severne Amerike in Bližnjega vzhoda. Največ se uporablja pri težavah s sklepi, srcem, krvjo, črevesjem,...

Kurkuma je začimba iz zmletega korena rastline Curcuma longa. Je antioksidant. Po tradicionalni vzhodni medicini se uporablja pri težavah z jetri, prebavo, holesterolom, ožiljem, kožo in imunskim sistemom.
Bosvelija in kurkuma varuje sklepe in izboljšuje splošno stanje organizma.
Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

Vas zanima katero prehransko dopolnilo predstavim naslednjič? 

Instagram objave

Oglejte si objave na Instagramu

Facebook objave

Spremljajte objave na Facebook-u

Kontaktirajte avtorja

isabellastylefashion@gmail.com