Torte izdelane z ljubeznijo - Torta-Bo iz Kranja

Moj blog praznuje štiri leta delovanja, obenem pa moja hči svoj sedmi rojstni dan. Dobra rojstnodnevna torta posladka vsak rojstni dan. Pri izbiri torte, sem se odločila za tisto, “narejeno z ljubeznijo”!

Slaščičarna Torta-Bo iz Kranja, je moja izbira za izdelavo torte, kjer imajo raznovrstno ponudbo in najbolj okusne torte. Torte delajo z ljubeznijo in to se takoj opazi. Za izgled torte je pomagala hči, jaz pa sem izbrala okus. Okus v kombinaciji borovnic in čokolade je fantastičen. Hči si je zaželela tokrat junakinje Winx.

Otroško veselje ob pogledu na torto je neprecenljivo in v slaščičarni Torta-Bo se še posebaj potrdijo za to. Najboljše rojstnodnevne otroške torte so tiste, ki so pripravljene po meri slavljenca! Zato je prav, da je vsaka torta unikatna.

Ob dogovoru za izdelavo, se prilagodijo željam in poleg seveda tudi svetujejo. Izdelujejo vse vrste tort, od otroških, poročnih in rojstnodnevnih itd.


Ekipa srčnih ljudi slaščičarne Torta-Bo vedno sledijo vašim željam. Izdelujejo unikatne torte. S svojo igrivo kreativnostjo ustvarijo sladko umetnino.  Ob pihanju svečke je bil to zagotovo nepozaben dan za mojo hči. 

Instagram objave

Oglejte si objave na Instagramu

Facebook objave

Spremljajte objave na Facebook-u

Kontaktirajte avtorja

isabellastylefashion@gmail.com